משטרת האופנה ../images/Emo196.gif
הפינה טיפה נעלמה לה (((כי מישהי העלימה אותה ....*לא אני*))) חח...סתם, פשוט אני לא מרגישה טוב... ועכשיו גם כול היורוסים שמעבירים באיסי וזהההה אז .... למי שהיתגעגע ולמי שלא (אין לו בררה) הפינה חוזרתתתת שנתחיל? טוב...קבלו ת'תמונה
קודם כול תודה רבה לרחלי שעודדה אותי להחזיר את הפינה. יאללה דיי לחפור... הקריטריונים(כן?)
ג'קט: -בסהכול....יפה? -מתאימה לו? -הייתם אומרים שזה :"סטיייל עידן יניב" ? -הייתם לובשים את זה? -מה עבר לידן בראש שהוא לבש את זה ??? דובבו!
חולצה שלא ממש רואים: -יפה ?! -אהבתם?
מכנס סטייל צבאי: -יפה בעינכם? הייתם לובשים? -ליציאה? -סתם ככה ? -מתאים לעידן?
פוZה..... עכשיו אני לא מיתכוונת לדעיונים למינהם וכולך זה ... אני מיתכוונת לפוזה למצלמה. -יפה לעין ? -הייתם מיצטלמים ככה ?!
הבגדים בכללי -מתאימים אחד לשני ? -הייתםפ יוצאים ככה מהבית?! -בכללי עליהם.... הערות?!
סתם ככה... : -מש'ו אחר? -אביזרים להוספה? -תנוכה\פוZה אחרת?
בגדים אחרם לגמריי
-מה הייתם רוצים שעידן ילבש ?!?!?!? +=+מכנס? =+=חולצה??? +=+נעליים ? =+=עוד אביזרים ?!?!. ... +=+מסדרים את השיער אחרת? מקווה שלא חפרתיייייייייי אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת -קרן-
הפינה טיפה נעלמה לה (((כי מישהי העלימה אותה ....*לא אני*))) חח...סתם, פשוט אני לא מרגישה טוב... ועכשיו גם כול היורוסים שמעבירים באיסי וזהההה אז .... למי שהיתגעגע ולמי שלא (אין לו בררה) הפינה חוזרתתתת שנתחיל? טוב...קבלו ת'תמונה