משטרת האופנה

משטרת האופנה ../images/Emo196.gif

הפינה טיפה נעלמה לה (((כי מישהי העלימה אותה ....*לא אני*))) חח...סתם, פשוט אני לא מרגישה טוב... ועכשיו גם כול היורוסים שמעבירים באיסי וזהההה אז .... למי שהיתגעגע ולמי שלא (אין לו בררה) הפינה חוזרתתתת שנתחיל? טוב...קבלו ת'תמונה
קודם כול תודה רבה לרחלי שעודדה אותי להחזיר את הפינה. יאללה דיי לחפור... הקריטריונים(כן?)
ג'קט: -בסהכול....יפה? -מתאימה לו? -הייתם אומרים שזה :"סטיייל עידן יניב" ? -הייתם לובשים את זה? -מה עבר לידן בראש שהוא לבש את זה ??? דובבו!
חולצה שלא ממש רואים: -יפה ?! -אהבתם?
מכנס סטייל צבאי: -יפה בעינכם? הייתם לובשים? -ליציאה? -סתם ככה ? -מתאים לעידן?
פוZה..... עכשיו אני לא מיתכוונת לדעיונים למינהם וכולך זה ... אני מיתכוונת לפוזה למצלמה. -יפה לעין ? -הייתם מיצטלמים ככה ?!
הבגדים בכללי -מתאימים אחד לשני ? -הייתםפ יוצאים ככה מהבית?! -בכללי עליהם.... הערות?!
סתם ככה... : -מש'ו אחר? -אביזרים להוספה? -תנוכה\פוZה אחרת?
בגדים אחרם לגמריי
-מה הייתם רוצים שעידן ילבש ?!?!?!? +=+מכנס? =+=חולצה??? +=+נעליים ? =+=עוד אביזרים ?!?!. ... +=+מסדרים את השיער אחרת? מקווה שלא חפרתיייייייייי אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת -קרן-

עונה..../images/Emo13.gif

ג'קט: -בסהכול....יפה? כהה -מתאימה לו? מאד.. הכל מתאים לו..
-הייתם אומרים שזה :"סטיייל עידן יניב" ? חחח אפשרי -הייתם לובשים את זה? כן -מה עבר לעידן בראש שהוא לבש את זה ??? דובבו! אפשר לקחת אחרי זה את הבגדים הביתהה??? חחחח סתם מאיפה אני יודעת חולצה שלא ממש רואים: -יפה ?! מאד -אהבתם?
מכנס סטייל צבאי: -יפה בעינכם? נחמד+ הייתם לובשים?יש מצב -ליציאה?אולי -סתם ככה ? כןן -מתאים לעידן? הכל מתאים לוווווו..!!!!! פוZה..... -יפה לעין ? מאדדד... החיוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך..
-הייתם מיצטלמים ככה ?! כן הבגדים בכללי -מתאימים אחד לשני ?כןן -הייתם יוצאים ככה מהבית?! יש מצבב -בכללי עליהם.... הערות?! איך אפשר להעיר לדבר מושלם כזה? סתם ככה... : -מש'ו אחר? אממ לא.. -אביזרים להוספה? לא.. זה סתם יהיה מיותר.. -תנוכה\פוZה אחרת? לא.. החיוך מקסים.. שיישאר ככה..
בגדים אחרם לגמריי -מה הייתם רוצים שעידן ילבש ?!?!?!? +=+מכנס? ג'ינס =+=חולצה??? גופיה לבנההההה +=+נעליים ? תנכיות חחחחח =+=עוד אביזרים ?!?!. ... אממ לא.. +=+מסדרים את השיער אחרת? לאאאאאאא

QUEEN5

New member
עונה

בסהכול....יפה? כן מהמם לו -מתאימה לו?כןן -הייתם אומרים שזה :"סטיייל עידן יניב" ? לא ממש.. הוא היה מעדיף ג'ינס לדעתי -הייתם לובשים את זה? זו התמונה שבגללה קניתי דגמ"ח צבאי.. חח -מה עבר לידן בראש שהוא לבש את זה ??? דובבו! "אחחחח כואב לי הגב" חולצה שלא ממש רואים: -יפה ?! ניחמדת -אהבתם? כן מכנס סטייל צבאי: -יפה בעינכם?מהמםםם הייתם לובשים?כן -ליציאה?כן,(לבנות רק עם נעלי שפיץ/אולסטאר) -סתם ככה ? כן -מתאים לעידן?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן פוZה..... עכשיו אני לא מיתכוונת לדעיונים למינהם וכולך זה ... אני מיתכוונת לפוזה למצלמה. -יפה לעין ?כן -הייתם מיצטלמים ככה ?! במידה והיא לא תבליט את ה'כרס מחמד שלי' חחח סתם הבגדים בכללי -מתאימים אחד לשני ?כן -הייתםפ יוצאים ככה מהבית?! לא -בכללי עליהם.... הערות?! אין סתם ככה... : -מש'ו אחר? אין -אביזרים להוספה?לא צריך-החיוך עושה את הכל. -תנוכה\פוZה אחרת? לא,פוזה של עמידה בשער הכי מתאימה. בגדים אחרם לגמריי -מה הייתם רוצים שעידן ילבש ?!?!?!? הכל יפה לו +=+מכנס?גי'נס =+=חולצה???טי פשוטה +=+נעליים ? ספורט =+=עוד אביזרים ?!?!. ... שרשרת אולי... +=+מסדרים את השיער אחרת? הכי יפה לו ככככה..!!!!!!!!!!!!!

עונהה=]

ג'קט: -בסהכול....יפה?כןן -מתאימה לו?ברורר -הייתם אומרים שזה :"סטיייל עידן יניב" ? לאאא -הייתם לובשים את זה? לאא -מה עבר לידן בראש שהוא לבש את זה ??? דובבו!"איזה יפה הוא עליי" חולצה שלא ממש רואים: -יפה ?!כןן -אהבתם?כןןן מכנס סטייל צבאי: -יפה בעינכם?כןן הייתם לובשים?כןןן -ליציאה?לאאא -סתם ככה ? כןןן -מתאים לעידן?לאא פוZה..... עכשיו אני לא מיתכוונת לדעיונים למינהם וכולך זה ... אני מיתכוונת לפוזה למצלמה. -יפה לעין ? ברורר -הייתם מיצטלמים ככה ?!כןןן הבגדים בכללי -מתאימים אחד לשני ?אממ כןן -הייתםפ יוצאים ככה מהבית?!כןןן -בכללי עליהם.... הערות?! הוא פשוט מושלםםםם סתם ככה... : -מש'ו אחר?אממ לאאא -אביזרים להוספה?הצמיד שיש לו תמיד על הידד לאיפה הוא נעלםם..? -תנוחה\פוZה אחרת? לאא זה בסדרר.. בגדים אחרם לגמריי -מה הייתם רוצים שעידן ילבש ?!?!?!? +=+מכנס?ג'ינסס =+=חולצה???ורודהה +=+נעליים ?נעלי ספורטט יפיםם =+=עוד אביזרים ?!?!הצמידד שיש לו תמידד +=+מסדרים את השיער אחרת?כןן כמוו שישש לוו עכשיוו..

עונה

ג'קט: -בסהכול....יפה?מהמםםם -מתאימה לו?מאוד -הייתם אומרים שזה :"סטיייל עידן יניב" ? חחח שיהיה -הייתם לובשים את זה? אולי -מה עבר לידן בראש שהוא לבש את זה ??? דובבו! "איפה אני
"... חחח חולצה שלא ממש רואים: -יפה ?!כן -אהבתם?כן מכנס סטייל צבאי: -יפה בעינכם?מאודדד הייתם לובשים?ברורר -ליציאה?אולי -סתם ככה ? כןן -מתאים לעידן?מאודדד פוZה..... עכשיו אני לא מיתכוונת לדעיונים למינהם וכולך זה ... אני מיתכוונת לפוזה למצלמה. -יפה לעין ? כן -הייתם מיצטלמים ככה ?!חח חיוך כזהה מושלםםם הבגדים בכללי -מתאימים אחד לשני ?כן -הייתםפ יוצאים ככה מהבית?!כן חחח -בכללי עליהם.... הערות?! אהבתי את המכנסס סתם ככה... : -מש'ו אחר?לא -אביזרים להוספה?אממ תני לחשוב.. -תנוכה\פוZה אחרת? אהבתי את זו בגדים אחרם לגמריי -מה הייתם רוצים שעידן ילבש ?!?!?!?סתם ככה, שעידן לובש משהו לבן אבל הכללל אני הכי אוהבתתת

למעלה