משטרע - מסחטת כספים

מיצו

New member
דובי בן גדליהו ממשיך במסע שלו

ואני נהנה לקרוא (אם כי בכתבה הספציפית הזו נראה לי שהפאנץ' ליין התפספס איכשהו, וגם הקשר למצלמות החדשות למרות שהן הוזכרו בכותרת).

מי לעזאזל עומד מאחורי דברי המשטרה?

מי מתפעיל את החשבון אלו 2 שוטרים ..

לא יודע למה דווקא הם נבחרו .. אבל הם בלי ספק אוהבים לטפוח לעצמם על השכם .

הנסיך.

New member
כנראה שאנשים. בשר ודם.

וכמו אנשים בדרך כלל, גם הם עושים טעויות לפעמים.

כשאנשים כותבים בשם מוסד ומטעים

צריכה לבוא ביקורת. והביקורת הזו נכתבה גם אצליהם.

מיצו

New member
נוסעים לאט מדי בכביש 6? לא תשלם.

"נוסעים לאט מדי בכביש 6? השימוש יהיה בחינם

ועדת השרים לענייני חקיקה אישרה היום (א') הצעת חוק לפיה נסיעה איטית מדי בכבישי אגרה, לא תחוייב בתשלום. הממשלה תתמוך, אך נציגי האוצר התנגדו למהלך מאז הוצע לראשונה לפני כשנתיים. שר התחבורה נדרש כעת להחליט מהו "עיכוב"."

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4243397,00.html

NEO83

New member
חוץ מלדאוג לטייקונים

אני לא מבין על מה שר האוצר מעכב את זה.

שחיתות במיטבה

iec

New member
מניסיון של חבר טוב
רכיבה בכביש 6

במהירות העולה מעל 200 תותים לעונה אינה מחוייבת על ידם.

זה לא שהיא לא מחוייבת ..

מי שמכיר את מרכז הבקרה שלהם , לכאלו שאינם מינויים יש מפענחות אשר יושבות על המצלמות... בכל משמרת יש אחת או 2 מנוסות שמספרים שאינם ברורים מועברים אליה לפיענוח ידני .
ממהירות מסויימת , הם יתקשו לפענח את המספרים .

בכל מקרה , צריך לדעת שאין חסיון על הצילומים הללו .. זה לא ש"דרך ארץ" תעביר אותם למשטרה .. אבל אם המשטרה תדרוש צילומים מסויימים, היא תקבל אותם .
זה קורה בדרך כלל כאשר יש תאונה (גם אם רכב לא על הכביש אלא יצא מהכביש) והמשטרה רוצה לראות כמה מהר הוא נהג .. הם הולכים לבדוק את הצילומים אל מול הזמנים (זמן .. מרחק .. מהירות .. ) .

** אני שימשתי יועץ טכנולוגי שלהם בכמה דברים אז נחשפתי לדברים הללו .

דורון

iec

New member
אז אתה אומר שלמשטרה יש את הידע לפענח

כמה תותים יש בעונה?

iec

New member
רק מלקרוא את התגובות בכל כתבה בסגנון הזה

אפשר לראות כמה המדינה הזו נולדה כדי לסחוט את תושביה.
יקומו האהבלים ויגידו לי לעזוב את הארץ...יעירו כל מיני הערות מטומטמות כאילו שזו לא המציאות שהם חיים בה.

*לא ספורט מוטורי
*ביטוח דו"ג מפלצתי
*מיסים בלי סוף
*דלק יקר בלי הצדקה (מס הבלו)
*משטרה מושחתת
*מדינה אלופה בעיסקאות טיעון הזויות.
*מדינה על סף קטסטרופה תחבורתית ואת אף אחד זה לא מעניין....הרבה מכוניות=המון פקקים=ימבה כסף לקופה
*יש קרן עם עשרות מליונים של דולרים שאמורים כבר 15 שנה להיות מחולקת לניצולי השואה אבל הממשלה מחכה שכולם ימותו ובנתיים מוציאה להם את הנשמה.
*אתה יכול לשרת את הצבא ביחידה הכי מובחרת...לתת חצי מהחיים שלך למדינה ולבסוף יקברו אותך חי בגלל שבנית פרגולה בלי רשיון בבית הפרטי שלך...את אותו הדבר הם לא יעשו לבדואי שבנה שכונה שלמה על אדמה של המדינה.
**יש עוד כל כך הרבה דברים...אבל הדבר הכי מרגיז הוא:

למה לוקח שנים למצוא את הסיבה של כתמי השמן בהר ציון??? שנים ששולחים שם פקחים שעולים מליונים מכספי הציבור עם מכשירים כדי לנסות לגלות איך זה שמנקים כל שבוע את הכביש מהשמן ולמחרת שוב מופיעות השלוליות...חבורה של מטומטמים(!!!)...זו החנות שבפינה!!!...זו שמוכרת שמן בחביות אדומות מעוצבות ומטפטפות!!!

הייתי ממליץ עליך לרשות הממשלה

אבל בגלל המוצא אתה בטח תרצה לצמצם את מספר החכי״ם מ-120 ל-35 וזה נוגד את החוקה

למעלה