משטרה צבאית

סעמעמק

New member
משטרה צבאית

לפי התאריך החדש (6.12) אני הולך למשטרה צבאית. למרות שלא סימנתי במנילה... אם כבר נדפקתי שם, מה הסיכוי שאני אוכל להיות חוקר מצ"ח? או שיש לזה גיוס נפרד בתאריך אחר?

Josman

New member
קודם כל

הם בודקים אם הם צריכים חוקרים...אם יש מקום בכלל דבר שני זה, בודקים מה הנתונים שלך אם אתה מתאים

סעמעמק

New member
וזה לא בתאריך אחר?

כי ראיתי תאריך אחד למשטרה צבאית (שאני בו) ועוד תאריך ל"משטרה צבאית (מצ"ח)"

purple rose

New member
מאיפה אתה יודע שאתה הולך לזה דווקא?

אם אתה מגיע לבאקום בלי ידיעה לאן אתה מתגייס יש לך שיחה עם קצין מיון...בד"כ נותנים כמה אופציות וגם אם זה לא מעניין אותך תמיד אפשר להעלות בקשה מסוימת

Radio girl2

New member
זה ככה רק אצל בנות

ובנים עם פרופיל עורפי. בנים עם פרופיל קרבי מיועדים מראש ליחידות שונות, ועל פי זה משנים להם את תאריך הגיוס.

משטרה צבאית

אם אתה רוצה להיות חוקר פלילי במצ"ח, תהיה שפיץ בטירונות, תוכיח את עצמך במרכז ההערכה שיתקיים במהלך הטירונות (דינמיקה קבוצתית וכו'). תגיד כל הזמן לסגל שאתה רוצה להיות במצ"ח, ותהיה הכי טוב שאתה יכול. אם יהיו מספיק הקצאות לחוקרים ותהיה מתאים, תצא לקורס חוקרים. אין סיבה שלא.

Free Lancer

New member
נצל"ש

ה6/12 הוא רק למשטרה צבאית או שהוא לג'ובניקים בכללי? כי אני בעקרון מתגייס לחיל חינוך אבל התאריך גיוס שלי הוא 6/12 אז זה הגיוני? תודה...

Radio girl2

New member
הגיוני...

כמעט בכל יום גיוס יש גיוסים לשני חילות שונים לפחות. אני מדגישה את הכמעט, כי לפי מה שאני יודעת, בימי גיוס קרביים בדרך כלל מגייסים יחידה אחת ביום, ולא מערבבים. תקנו אותי אם אני טועה.

למעלה