משטרה צבאית

supertv

New member
משטרה צבאית

אם יש לי פרופיל 64- כושר מוגבל או פרופיל 45 ולוקחים אותי למשטרה צבאית אז האם הטירונות שלנו אותו הדבר (חודש-02) או שזו טירונות אחרת? וטירונות של כ"מ זה חודש? אם אני לא רוצה משטרה צבאית ואפילו לא דירגתי את זה במנילה אצל הקצין מיון, מישהו בכלל מתחשב בזה? אם אני אכנס למעצר זה יעזור?

a_goa

New member
תקשיב ותקשיב טוב

ממשטרה צבאית כמעט ואי אפשר לצאת...רק ע"י קב"ן אם יש לך פרופיל 45 אז אתה פסול קורסים ולא תוכל לעשות שום קורס ששייך למשטרה צבאית אבל זה לא אומר שלא תוכל לשרת שם בתור פקיד או משהו... ואת הצבא לא מעניין אם אתה רוצה או לא...הצבא עובד לפי תקנים ומצבות ולא אכפת לו בקשות של חיילים אלא העיקר לעמוד בתקן...... בדר"כ טירונות של משטרה צבאית מתבצעת בבה"ד 13 ולא בזיקים או ניצנים ....וישר אחרי הטירונות אתה מתחיל קורס...זה מעין קומבינה של מ"צ וכל זה מספר לך אחד שהוא שנתיים ו2 בצבא...ועבר הרבה אבי

תפסיקו לזיין את השכל עם פרופיל

45 שהוא פרופיל פסול קורסים. רק פרופיל 45 נפשי הוא פוסל חלק מהקורסים (לא כולם)

a_goa

New member
מזיין ת´שכל?זאת עובדה....אלא אם

כן אתה מתעקש לצאת לקורס שאין בו צורך לפרופיל גבוהה(כמו מחשבים או משהו משרדי)

supertv

New member
מה אתה עושה במ"צ?

אתה נהנה שם? כמה זמן הטירונות?

a_goa

New member
אני לא במ"צ(למזלי)אני בקריה ואני

מש"ק תורנויות שם.....

yesh_mevin

New member
שבעה שבועות, רק ש

אין דבר כזה כ"מ במ"צ. מגיעים לבה"ד, ומוציאים פטורים ממה שצריך.

rl7

New member
אנשים מוסרים מידע שגוי

פרופיל 45 לא בהכרח פוסל מקורסים. הרבה מזה תלוי בס. לקוי וגם (לכל אלו שמתפלאים זה נכון) בקצין מיון שלך שזה בסמכותו. אדמו"ר הנשים

משטרה צבאית

תשמע... טירונות של משטרה צבאית נעשית תמיד בבה"ד 13, המכ"ים של הטירונים הם גם שוטרים צבאיים שעברו קורס מכ"ים בביסל"ח, וכך גם כל הסגל הפיקודי (סמל, מ"מ, מ"פ, רס"פ וכו´)... בטירונות אתה מוכשר בשיטור בסיסי ולכן אתה חייב לעבור אותה בבה"ד 13 ולא בשום מקום אחר. משך הטירונות הוא 6-7 שבועות (הטירונות שי הייתה קרוב ל-8 שבועות מכיוון שהוקפצנו פעמיים לשבוע אבט"ש ותגבור חלוקת מסיכות אב"כ בארץ). בנוסף לכך, אין טירונות כ"מ במשטרה צבאית, אתה יכול להוציא כל מיני פטורים למיניהם, כמו פטור ממסעות (יש 4 מסעות במהלך הטירונות), אבל זה לא מומלץ, כי אז הרס"פ יסנג´ר אותך כל היום בהכנת הפריסה לטירונים ששבים מהמסע (מיוזעים לאללה - אם יותר לי לומר). כמו שנאמר ע"י גולש אחר, מייד אחרי הטירונות אתה משובץ בקורס המתאים לנתונים האישיים שלך שיקבעו ע"י מבחנים רבים שיעשו במהלך הטירונות וכמובן ע"י הקב"א/דפ"ר ושאר ירקות. לצאת משם אי אפשר... החבר´ה היחידים שאני מכיר שיצאו מהמשטרה הצבאית היו צריכים לצאת מהצבא בכלל ע"י קב"ן וועדות רפואיות ארוכות ומייגעות. אנשים שמנסים להוציא "פסול קורסים" במהלך הטירונות או בכל זמן אחר יגמרו כפקידים במצ"ח - תפקיד מעורר רחמים לכל הדעות! (ויסלחו לי הפקידים, אבל ללכת עם הכומתה הכחולה ולא לקבל את הסמכות העומדת מאחוריה זה ביאוס!) בהצלחה! ש.צ.

למעלה