משטח פעילות

LolliP0p

New member
משטח פעילות

היי..
אז העכברונת כבר בת שנה וחודשיים.
זוחלת חופשי בכל הבית , אבל עדיין מבלה מיוזמתה לא מעט גם על המשטח פעילות ומשחקת בצעצועים..
העניין הוא שהמשטח שלנו גמר את הקריירה , הוא כבר בלוי ולא מרגיש לי נוח לתת לה להמשיך לשחק עליו.
השאלה היא האם כדאי לקנות משהו חלופי או פשוט להכריז על סיומה של תקופה ..
אשמח לשמוע מאמהות מנוסות עד איזה גיל היה לכן שימוש במוצר?

AlicePJ

New member
לא חושבת שכדאי לקנות שוב

תכף היא תלך ותהיה הרבה יותר עסוקה בתנועה, וזה בכלל לא יענין אותה. היא עדיין תשחק בצעצועים אבל לא בהכרח שם.

מה הצורך במשטח פעילות?

אם היא כבר יושבת וזוחלת על שש לא נראה לי שיש בו צורך. הוא נועד לשלב של שכיבה ושל ישיבה לא יציבה. אני קניתי לאחרונה משטח סול (פאזל של שישה חלקים גדולים) כדי לשים מתחת למגלשה קטנה שיש לנו. אם יש צורך בהגנה כלשהי מפני נפילות מהסוג הזה, הייתי הולכת על משטח סול. האמת ששלנו לא עונה לגמרי על הצרכים ואנחנו צריכים עוד אחד - אבל בחנות היה רק אחד... הקטנה מאוד אוהבת אותו - יש עליו ציורים של מיני וכל פעם שהיא רואה אותם היא קוראת "פו הדב!"

mitmit11

New member
אני משתמשת במזרון עד גיל שנתיים פלוס

כי בחורף זה נעים יותר לשבת ובכל פעם שהיה גיל שנתיים שלהם כבר נולד עוד אחד
(רק עכשיו עם הפשושה החלפתי את המזרון). את יכולה לצפות אותו בכיסוי חדש או סתם ציפה. אני יושבת לשחק עם הגדולים כי זה פשוט יותר נוח לי.

LolliP0p

New member
תודה!

מיתמית זה רעיון מעולה שאני לא מבינה איך לא חשבתי עליו בעצמי.
המשטח שלנו אמנם לא מבד, אבל אין מניעה מלתפור לו כיסוי מבד..
נראה לי שזה מה שאעשה באמת..
לילד הבא כבר נקנה חדש.

Pixelss

New member
אני עם מיתמית, אנחנו שנתיים רצוף עם אותו אחד

תאמת עכשיו לקראת הקיץ כבר הפסקנו להשתמש בו כי הרצפה לא מאוד קרה אצלנו בבית ובטח כעכשיו קיץ.
אני אפילו לא קניתי כיסוי רישמי פשוט לקחתי סדין שלנו שלא היה בשימוש גזרתי לגודל מעט יותר גדול מגודל המזרן, לכל פינה תפרתי גומי עבה בקו אלכסוני וככה זה נתפס על פינות המזרן.
לנו בבית יש שני חתולים וכלב, מה שאומר המון המון שיער הכנתי שני כיסויים כאלה והייתי מכבסת אחד כמעט בכל מכונה.

למעלה