משתמשת המון בקאפה! הינה הוראות חיתוך והמלצות
הגשות בלימודים שלנו אומרים לנו להגיש על החרא הזה...
זה דיי יקר אבל שאני עושה עוגה אז זה נוח לי יותר בגלל שיש לי את זה בבית כבר. מהפעמים הבודדות שניסיתי את זה זה החזיק מצוין את העוגות שלי אבל דיי חייבים לשים עליהם איזשהו ציפוי עמיד למים במיוחדעם העוגה שלך היא רטובה יחסית (אני השתמשתי בכמה שכבות של ניילון ניצמד)
אני אישית תמיד קונה בארטה בנחלת בנימין בתל אביב, יש להם קאפות צבעוניות (למרות שאני ממליצה לעשות סקר שווקים בנושא כי הבנתי שהם יקרים). עם קישוטים עוד לא יצא לי ליראות.
אם את כבר שם תשקיעי בסכין יפנית כדי לחתוך את הקאפה והרבההה סכינים להחלפה בגלל שהמומלץ הוא אחרי כול חיתוך לשבור את הסכין (למרות שזאת ההצעה של המרצים הפלצנים שלי שלא שמים זין אל המצב הכלכלי של הסטודנט, בפועל אפשר לעשות 3-4 חתכים לפני שאת מרגישה בהבדל). אם את מתעסקת במשתחים קטנים תנסי לבקש סכין 35 מעלות וזה נותן חיתוך הרבה יותר מדויק. כול חתך את צריכה לעשות חזק ובנחישות, כמה שפחות תעברי על המקום שאת רוצה לחתוך ככה החתך יהיה יותר נקי ואסטטי. לחיתוך מדויייק וישר את צריכה סרגל מתכת, את מחזיקה אותו עם הבוהן ואצבע המורה ונשענת עם שאר האצבעות בזמן שאת חותכת (זהירות על האצבעות!

)
הוראות אלו נכתבו בדם! בעיקר מהאצבעות שלי בשנה א' ומהאגו הפצוע של חברי לכיתה על ביקורות שהחיתוך לא מדויק והציון ירד על זה
נכון שמרגישים את האהבה שלי ללימודים?
אם את רוצה באותו מקום יש גם מגוון לא קטן של טפטים ושזה ניראה לי מושלם לכיסוי של משטח לעוגה בגלל שבדרך כלל הם גם לא סופגים את הלחות