משטח החתלה

משטח החתלה

קבלתי ממישהי יד2 שידת החתלה + המשטח. אני לא רואה אפשרות להוציא את הריפוד ולכבס וקצת מגעיל לי להשתמש בו.
חיפשתי ברשת כמה עולה משטח חדש ואני רואה שזה סביב 200 ש"ח... האם יש מקומות שאפשר למצוא במחיר סביר - 50-100 ש"ח?

האמת שהבחור כבר בן שנה ואני תוהה אם בכלל יש בזה צורך כי הוא מסתובב ומתהפך. עד היום החלפתי על מזרון על הרצפה או על הספה, אבל זה נראה כיפי כזה להלביש אותו על השידה. האמנם ?

אז לגבי הריפוד הוא אמור להתכבס בשלמותו...

ויש גם משטחי החתלה חד פעמיים שאת יכולה לשים על השידה או להשתמש בשעוונית, אבל לעניות דעתי שידת החתלה זה ממש מיותר. אני לא מחתלת עליה בכלל... ומה שעוד יותר מגניב זה שלפמפרס יש עכשיו מכנסונים חדשים שזה בעצם חיתול תחתונים שאפשר להלביש בעמידה וזה בדיוק מתאים לשלב שתארת שהוא מסתובב ומתהפך...אני ממליצה לך בחום לנסות.
בבלוג שלי כתבתי עליהם. אסור לשים פה לינק לצערי... אבל יש בחתימה לינק לבלוג שלי. מוזמנת... אפשר לחפש בתגיות למטה.

הבת שלי בגיל שנה כבר לא הסכימה להחלפה על השידה

ולהלביש הייתי מלבישה רק על המיטה.

Pixelss

New member
אצל כל אחד יש הרגלים אחרים

אצלנו כמו שכתבתי למטה מחליפים חיתול רק על השידת החתלה וגם ברוב הזמן שם מחליפים את הבגדים.
&nbsp

זה ממש לא עניין של הרגל

אלא של בטיחות. מסוכן לחתל ילד על שידת החתלה מהרגע שמתחיל להתיישב. לדברי הרופאה שלנו והנוירולוג מגיל חצי שנה אין לחתל על שידת החתלה. רגע של אי זהירות עלול להוביל לנפילה מסוכנת. כמה שתשמרו ותזהרו זה עלול לקרות.

אני קניתי ב 65 ש"ח מנקסט

מזרן החלפה נוח ומעוצב יפה. לא נופל משאר המזרנים כאן בארץ לדעתי. מנקה אותו עם מגבונים.

ניקי 8

New member
יש משטחי החתלה

שהם לא מבד שמכבסים אלא מחומר רך (לא יודעת איזה...) שפשוט ניתן לנקות במגבונים או במטלית. אני קניתי כזה ב- 100 ש"ח. נראה לי שיש בכל חנות תינוקות / ילדים.

Pixelss

New member
לא חושבת שיש פה עניין כייפי

אלא בעיקר נוחות והרגלים.
יש כאלה שבאף שלב לא משתמשות במשטח החתלה כי זה לא נוח להם, ואצלנו דווקא בגיל שנתיים אנחנו עדיין מחליפים חיתול רק עליו וגם לרוב מתלבשים עליו.
&nbsp
לנו יש אחד דיי פשוט שהוא דוחה נוזלים, סטייל שעוונית אבל יותר נעים ואיכותי ועליו יש לי כיסוי כביס שקניתי.
אבל אצלכם הוא כבר בן שנה ויש הרגלים ככה שאני לא יודעת כמה זה יהיה שימושי.

למעלה