משטחי סול

אולי תפתחי כבר סניף באשדוד?../images/Emo46.gif

פשוט הגן שלך "נשמע" גן מקסיםםם

מלבין = כלור.

הוא המחטא הכי טוב שקיים במינון מועט וכך גם שומר על הצבע. הבעיה שרובנו (כיא ני הייתי כזו עד שקיבלתי שיעור "מאלף") נוטות להאמין שיותר זה טוב יותר ועם כלור זה פשוט לא כך.

על חצי דלי מיים פושרים אני שמה

פקקון של מלבין מאיכות טובה עם מגבת נקייה (מגבת כי בניגוד לסמרטוט היא לא מורידה כלל סיבים או אבק) שהמגבת תהיה ממש לחה היטב (סחיטה אחת קלה אחרי הטבילה) ומשפשפת את המשטח היטב. רוחצת את המגבת במיים נקיים סוחטת ועוברת שוב ואחר"כ עם מגבת יבשה. הכל מבריק נקי, הצבע נשמר כמו חדש המשטח תמיד מחוטא ולגבי הריח - ממש לא!. החומר הוא לא חומר סופג לכן הכל מתאדה ועם אורור טוב שעה ...כמו חדש

אחלה טיפ

בדרך כלל אני שומרת עליו נוצץ עם מטלית של ניקול וספוגית הקסם ואחת לשבוע אני שוטפת את המשטח באמבטיה עם חומר כילים גם נותן תוצאה נקיה מאוד

Rplus1

New member
כלור הוא חומר רעיל

אמנם כתבת שהמשטח לא סופג, ואת עוברת אח"כ שוב עם מים, אבל עם ילדים קטנים שזוחלים על המשטח הייתי נזהרת. לאקובר יש חומרים מצוינים ללא כלור ומזיקים אחרים. ממליצה לך לבדוק אותם.

נועם@בת

New member
אני לא טורחת לחפש את הלכלוך שלמטה

מספיק מבאס לנקות למעלה. כל החלקים מודבקים אצלי בסרט דבק עבה כך שלא ממש מעשי לנקות מלמטה. חוצמזה, מה שאני לא רואה לא קיים
. לניקוי אני מוציאה החוצה, מנקה עם מטלית מיקרופייבר וקצת סבון ניקוי ושטופת עם הצינור. המשטחים האלה יעילים לניצן אבל מה-זה מעצבנים. שלא נדבר על זה שביקס החתול נהנה להשחית אותם עם הציפורניים שלו
. נועם

Mariasha

New member
../images/Emo91.gif משטח סול - 19.90 ש"ח

בשופרסל דיל (נשר). ~6 חלקים.

gonenyael

New member
שטיח סול

גם בפיראט האדום זה עולה 19.90 ל-10 (!) חתיכות. החלקים הקטנים שבפנים מתפרקים וזה ממש מבאס כשניסיתי להעביר מהסלון לחדר של הגוזל, ובאופן כללי שמרימים. אני רוצה להדביק אותם אבל עוד לא הגעתי לזה...

איזה מקסימה את ואני מחפשת שעה

ופתאום אני קולטת שזה בדף הראשון ואחרי שקראתי 5 דק' את כל התגובות אני קוראת את שלך ואז נופל האסימון שהקפצת לי את השירשור. אני אלך להום סנטר לקנות לעמית תודה רבה רבה....

want a baby

New member
איך קוראים לזה בהום סנטר?

כי באתי לקנות וביקשתי פאזל רצפה מסול ואמרו לי שהם לא יודעים על מה אני מדברת... אולי למישהי יש את השם המדויק אצלהם או אפילו מק"ט? והאם יש עכשיו מבצע...?

want a baby

New member
את יודעת אולי כמה זה עולה?

זה גם בא בחתיכות או שזה ממש שטיח...? זה יותר קשיח מסול?

זה יותר קשיח מהסול

וזה גם בא בחתיכות תסתכלי בתמונה ששמתי וזה עולה 50 ש"ח ל 8 יח' לפעמים יש מבצע של 25 ש"ח בהום סנטר

want a baby

New member
האם פאזלים שונים מתחברים ביניהם?

חברה שלי הביאה לי פאזל רצפה של טויס אר אס (הוא עם חלקים קטנים יותר, בעצם ארבע חתיכות מרכיבות ריבוע גדול ויש 7 ריבועים גדולים) עם אותיות ואני רוצה לקנות עוד חלקים כי זה ממש לא מספיק אז האם אני חייבת את זה של טויס אר אס או שמישהי הצליחה לחבר בין פאזלים שונים? ואולי מישהי יודעת כמה עולה זה של טויס אר אס?

למעלה