משחת עיצוב

HilOneT18

New member
משחת עיצוב

רציתי לשאול.. עם מה ואיך אני מורחת אותה ויוצרת טקסטורה? ועוד שאלה... אתן מכירות את XTC? הם נחשבים טובים או שעדיף אמריקנה?

HilOneT18

New member
מקפיצה

michal24

New member
משחת עיצוב את יכולה למרוח עם

מה שבא לך : הכי בסיסי זה עם מכחול עבה שערות קצרות, פשוט לתופף על המשטח, אבל אפשר גם עם האצבע ועם מקל של ארטיק, פשוט למרוח שכבה ואז לעבור עם המקל, להניח ולהרים. מקווה שזה יצא מובן ... לגבי הצבעים, לא מכירה XTC, משתמשת באמריקנה

מיה30

New member
צבעים...

הצבעים של אמריקנה נחשבים יותר משובחים אך, יש לי גם את ה- XTC לדעתי ה-XTC יותר סמיך והאמריקנה יותר דליל מה גם שהתכולה של ה-XTC יותר גדולה {אין לי מושג בכמה לא מצויין על האריזה} ולא ראיתי צבעי אמריקנה בכזה מיכל {הייתי צריכה כמות גדולה של צבע לתמונה גדולה} עד כה לא התאכזבתי מהם והתמונה יצאה ממש לא רע
ד"א המיכל של ה-XTC נרכש ב- 15 ש"ח לעומת האמריקנה ב- 8.5 ש"ח. לגבי משחת עיצוב...טרם התנסתי. מיה30

FUN ART

New member
אמריקנה/XTC

צבעי האמריקנה הינם צבעים אקריליים המיועדים לציור הכפרי. הם אשירים יותר בפיגמנט כך שכושר הכיסוי שלהם טוב יותר. צבעי הXTC מיועדים בעיקר לציור על בדי קנבס או נייר וכושר הכיסוי שלהם קטן יותר. ניתן להשתמש בXTC לצביעת רקעים. הXTC נמכר באריזות של 250 מ"ל והאמריקנה באריזות של 60 מ"ל וחלק מהגוונים גם באריזות של 250 מ"ל.

lilachh

New member
ולגבי משחת עיצוב........

תיכנסי לפינת העצה יש שם תחליפים מצויינים וזולים יותר כמו דבק שפכטל או קלמיסימו.....ועושים בדיוק את אותה העבודה כמו משחת העיצוב

HilOneT18

New member
קניתי משחת עיצוב..של XTC

בתיכון היינו משתמשים באקריליק שלהם.. אבל פה ראיתי שכולם מדברים על אמריקנה ובגלל זה שאלתי מה ההבדל.. ותודה על העצות

למעלה