משחת לוקסיד

michelangeli

New member
משחת לוקסיד

האם ידוע למישהו מה מטרותיה של משחת לוקסיד (כמו רטביט) לפנים. האם משחה זו יכולה להזיק לעור הפנים ולא להועיל - כמו הרחבת נקבוביות וחטטים?

לגבי משחת לוקסיד

המשחה עושה פילינג עדין לעור הפנים וע"י כך מאפשרת הפרשה מבלוטות החלב, שהיא בעייתית כאשר ישנן פיצעי בגרות. המשחה איננה מזיקה לעור אך... חייבים לדעת להשתמש בה בצורה נכונה, אחרת תווצר אדמומיות על העור ואפילו פיצעונים קטנים, כי המשחה מגדילה את רגישות העור לאור. 1. יש למרוח את המשחה אך ורק בלילה ולא ביום. 2. יש למרוח שכווה דקה בלבד. 3. לשטוף בבוקר את הפנים עם סבון מחטא. 4. רצוי מאוד להשתמש בקרם הגנה משמש במהלך היום המשלב בתוכו תוספת לחות. מקווה שעזרתי אם תהיה מעוניין בפירוט נוסף, אז בשמחה ישראל

michelangeli

New member
תוספת לשאלה

נטלתי את משחת לוקסיד לאחר טיפול פילינג לפנים שנתבצע ע"י רופא עוד עם חומצות שונות. לאחר הטיפול נוצרה לי כוויה על הפנים שהיטשטשה, אולם משחת הלוקסיד החמירה את מראה עור פניי כיוון שהנקבוביות שהיו לי בצידי האף נתרחבו בעקבות השימוש במשחה והיו לחורים עמוקים ורחבים(כבר ללא קשר לכוויה שהיתה בצידי העין). רכשתי בעקבות זאת ערכת פילינג במכון קוסמטי של חברת קליניקל דרמל קורקשן אשר הומלצה לי בידי ד"ר אלכס לבנברג - האם שמעת על הערכה של חברת clinical dermal correction כמו כן האם ידוע לך על תופעות לוואי של משחת הלוקסיד? ושאלה אחרונה - מה דעתך על טיפולי פילינג או תכשירי פילינג מסוג לוקסיד לפנים והאם קיים משהו אפקטיבי אך בטוח לשימוש?

בקשר לתוספת לשאלה

שלום לך michelangeli המצב שאתה מתאר דורש התיעצות רק עם רופא עור מומחה. על פניו זה נראה שהלוקסיד בתוספת הטיפול שעברת, גרמו לפילינג עמוק מדי באיזורים המסויימים. אנני מכיר את חברת "clinical dermal correction", ולא את הערכה המדוברת. בפורום "רפואת עור ומין" ישנו רופא שאני גם מכיר באופן אישי. לדעתי, הוא ישמח לעזור. כתבתי לו הודעה בפורום הנ"ל. בא ונחכה לדעתו בברכה ישראל

למעלה