משחררת קיטור

משחררת קיטור

כמה כוחות זה לוקח ממני בכל פעם מחדש , המריבות האלה, הצעקות , ההאשמות ההדדיות, העלבונות שמפעם לפעם נישמעים כאילו הם נאמרים ברצינות ולאו דווקא כדי לפגוע והאיום הזה בגרושים שמרחף ונאמר במפורש ונעשה ממשי מפעם לפעם, עייפתי ואין לי כוח להמשיך לנסות, להשתדל ולהתאמץ לרכוש את האהבה שכבר לא קיימת לנסות לרצות משהו שהוא לא שלי כבר המון זמן , אני לא יכולה לשאת את הבוז והלעג שאתה רוכש לי כשבכול פעם אתה מנסה להבהיר לי את מעמדי הנחות ממך. הייתי רוצה שתאהב אותי שתראה אותי שווה לך שאני אהיה חשובה לך ,שתישקול את המילים שאתה בוחר לומר לי כדי לפגוע בי ושתבין שהכעס שלי שמלוה בצעקות ובכי בא מתוך מצוקה וחוסר אונים על כך שקשה לי להתמודד עם הדברים שאתה אומר לי.

לנושנוש

New member
גם הכעס והצעקות שלו הם תוצאה של חוסר אונים

בדרך כלל כל מריבה רועשת מלווה באלימות היא תוצאה של חוסר אונים. שניכם חסרי אונים, זאת המסקנה.

chenby

New member
כל עוד את נותנת למצב הזה לקרות

ברור לי שהוא בסדר לך. כשבאמת לא יהיה בסדר, את תחפשי ותמצאי דרכים לפתור את זה. את רוצה משהו אחד, המציאות מראה דבר אחר, במקום להתעסק באיך את משנה את המציאות, את מדברת על איך היית רוצה לראות את המציאות - אבל זה עדיין לא המציאות, אלא איך את חושבת שהיא צריכה להיות. זה מה שנקרא - להתווכח עם העובדות. ועובדות - בעיקר אלו שכבר קרו, לא ניתן לשנות. מה כן? את איך שאנחנו מקבלים את המציאות ואיך שאנחנו מגיבים לה. ממליצה לך לקרוא את הספר - לאהוב את מה שיש של ביירון קייטי. ממליצה לך על עוד ספר - כוחם המדהים של רגשות - ג'רי ואסתר היקס.

למעלה