נכון.... נקרעתי... ראיתם את ויקה קורעת!! XD
I I want your Blood New member 19/2/08 #43 ~מיישרת ממעיין~ ../images/Emo60.gif שלגג כוכבים או משבצות? ><
L love scar me New member 19/2/08 #44 כוכבים ../images/Emo41.gif../images/Emo108.gif D:~ הצלחתי להתפשר עם ההורים שלי על בגדים לחתונה D:: הם מרשים כוכבים יאייי ... אני פאקינג לא רוצה ללכת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמ... אגד או סופרבוס ?XD [אני נוסעת לרמלה עכשיו לקנות מכנסים לטיול אז אני מיתלבטת ]
כוכבים ../images/Emo41.gif../images/Emo108.gif D:~ הצלחתי להתפשר עם ההורים שלי על בגדים לחתונה D:: הם מרשים כוכבים יאייי ... אני פאקינג לא רוצה ללכת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמ... אגד או סופרבוס ?XD [אני נוסעת לרמלה עכשיו לקנות מכנסים לטיול אז אני מיתלבטת ]
N NoAmItA ChAn New member 19/2/08 #45 סופרבוס? XD מה זה, שלב במריו? XD אגד XP המממ... פטריק או פיט? ><;
I Im murder me New member 19/2/08 #46 פטריק!!#$@#%../images/Emo99.gif../images/Emo210.gif צ'אבים לשלטון ווהו!!$#@%! ~פאנגירל~
I Im murder me New member 19/2/08 #47 שחכתי להמשיך..../images/Emo122.gif אמ.. מסטיק תפוז ליצ'י או מנטה עדין?
A A v i v o o s h New member 19/2/08 #48 ../images/Emo204.gifמנטה עדין../images/Emo192.gif מחברות רגילות או ספירלה?
F Fall Out Shir New member 19/2/08 #49 ספירלה, אבל גדולות ../images/Emo3.gif פלאפל או שווארמה? [אם יש פה מישהי לא צמחונית]
M mori mor1 New member 19/2/08 #51 פטל../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif אממ..... קרמבו או גלידה?
I I want your Blood New member 19/2/08 #52 גלידהה ../images/Emo99.gif../images/Emo135.gif ../images/Emo60.gif Infinity On High או From Under The Cork Tree? מעניין מה תבחרו באמת
גלידהה ../images/Emo99.gif../images/Emo135.gif ../images/Emo60.gif Infinity On High או From Under The Cork Tree? מעניין מה תבחרו באמת
L LadyInPink New member 19/2/08 #53 גלידה! ../images/Emo135.gif ../images/Emo79.gif אמ...... שישי או שבת? (קצת נדוש אבל....)
I Im murder me New member 19/2/08 #56 כלב..../images/Emo107.gif מיילו הוא האידיוט המושלם... מאז שהוא פה..[ארבעה חודשים] הוא הספיק לאכול לי נעלי בלט ותחתונים אה ומגני ברכיים רק שלא יאכל תבגדי גוף כי אז אני אוכל אותו! |קשוח| אמ... ט"ה או סינמה ביזאר?
כלב..../images/Emo107.gif מיילו הוא האידיוט המושלם... מאז שהוא פה..[ארבעה חודשים] הוא הספיק לאכול לי נעלי בלט ותחתונים אה ומגני ברכיים רק שלא יאכל תבגדי גוף כי אז אני אוכל אותו! |קשוח| אמ... ט"ה או סינמה ביזאר?
מ מותק1212 New member 20/2/08 #57 סינמה ביזאר../images/Emo99.gif../images/Emo119.gif סקסיים והרבה יותר טובים מטוקיו... ג'וני דפ מתעסק עם מספריים, במספריים של אדוארד או ג'וני דפ בסוויני טוד?
סינמה ביזאר../images/Emo99.gif../images/Emo119.gif סקסיים והרבה יותר טובים מטוקיו... ג'וני דפ מתעסק עם מספריים, במספריים של אדוארד או ג'וני דפ בסוויני טוד?
L LadyInPink New member 20/2/08 #58 במספריים של אדוארד... ../images/Emo79.gif לשמוע מוזיקה ב: winamp או windows media player?
I I want your Blood New member 20/2/08 #59 Windows media player ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif אתר נענע או וואלה?