רגליים? קשהO: אין לי מושג...
א אשה שמחלקת ממתקים New member 18/5/07 #43 לידו....זה היה לי על הקצה הלשון... יום חם על הלידו וחם לה בין הרגליים..אחחח טבריה יערית איזה שנונה הייתי צריכה לחשוב על זה המילה שלי... וודקה...
לידו....זה היה לי על הקצה הלשון... יום חם על הלידו וחם לה בין הרגליים..אחחח טבריה יערית איזה שנונה הייתי צריכה לחשוב על זה המילה שלי... וודקה...
ב בת 1986 New member 18/5/07 #47 לפעמים נראה כאילו כל מה שאני עושה זה לשבת בבתי קפה.. המילה שלי היא- מטוס
ע עינביי XD New member 18/5/07 #53 יותר טוב כלום מכמעט "באמצע הלילה עולה על מטוב שיקח אותך...." המילה שלי- דירה
ק קישוא חטוב New member 18/5/07 #57 מילה....? יש גם את צוכה בוחקת... "אני עוזבת בינתיים.. וזו אחלה של דירה..." נו, מה המילה הבאה?
Y Yaarit4 New member 18/5/07 #63 זה יכול גם אלף בנות דתיותD: "הן מחכות שהשמיח יבוא להתפלל להן בין הרגליים"D:
ב בת 1986 New member 18/5/07 #56 חורף!!! נכנס אל המיטה בלי להוריד בגדים, זה כמו ילד שפחד ובא לישון עם ההורים... המילה היא- ימים
ק קישוא חטוב New member 18/5/07 #58 זה טוב.. "יש ימים שהמלכה של השמיים..." אממ המילה: "צוכה" סתם סתם אממ... "רצון"
ב בת 1986 New member 18/5/07 #61 4 כרטיסי אשראי "אני לוקח מעצמי את הרצון תמיד להיות ראשון.." המילה היא- נחמד