משחק......

משחק......

כנראה ששמתם לב שכל שרשור בזמן האחרון הוא שרשור של מישהו חדש שהצטרף לפורום בקיצור הפורום מוצף בשרשורים כאלה.. אז קודם כל.. ברוכים הבאים כולכם...והתמכרות מהנה.. פשוט גל של חדשים...אז כמו המשפט מרב עצים לא רואים את היער אז מרב שרשורים לא רואים את הפורום... אז כדי שיתאקלמו בפורום אפשר לשחק משחק אני יתחיל... אני אתן מילה ואתם תצטרכו לגללות שיר של עברי שהמילה נמצאת בו ולתת מילה משלכם וכן הלאה.. בשביל ההתאקלמות וההכרות עם כל החדשים אפשר לציין אם חדש או לא כמה זמן נמצא בפורום וכל מיני תוספות לבחירתכם.. תהנו כולם מוזמנים... אז ככה... אני אתי בת 20 ואני מספטמבר או אוקטובר פה... לא ותיקה אבל גם לא חדשה.. המשחק... אני אתן דוג' .. המילה מלחמה... אז אתם עונים ניסים תשמע תהיה מלחמה ואז נותנים מילה משלכם ..והמילה שלי היא אור... אה חשוב לציין....אם אתם רוצים להנות מהמשחק אז בלי להעזר בשירונט או באתר

"עם אור זה אחרת,

הולכת, חוזרת, נשברת, נשטפת מכאן. עם אור הייתי נשארת עם אור זה אחרת, אההההה, עם אוררררר, זה אחרת." אחד השירים המוזרים והחמודים שהוא כתב.
אבל בטח לא לזה התכוונת, אני פשוט עייפה מידי מכדי לחשוב. אז הממ. סתם, סליחה.

matanky

New member
ומה המילה שלך? ../images/Emo6.gif

חחח אוקי אני אמשיך אותך למרות שלא כתב מילה ואני לא צריך לכתוב שיר
אז המילה שלי היא: בשקט אז אני מתן בן 15 מחיפה
גם לא ותיק ולא חדש חח
בערך חצי שנה או שבעה חודשים בפורום
פורום מושלם על

מרי לנצח

ואחרי שגמר נכנסת לבד למקלחת.. ואיך בוכה שם בשקט כי יודעת שכמו כולם הוא יברח שיתעורר לידי בבוקר ויבין באיחור גם אתמול כמו היום אני בעצם בחור...
אמממ אני חדשה, פה יומיים(?). נפלא. מילה, מילה... "תזכרי"

Tamar38

New member
גם יש את אף אחד משנינו

"בשקט בשקט חצי הזדמנות עברה.." נכון שהתכוונת לזה?!, חח סתםסתם

alwayschen

New member
מותק אל תפסיק אתה עושה לי טוב....

ויש גם תגידי איך זה נראה לך מותק...

גם "איש יקר"

איך האור נכנס לי דרך הבגדים והרחוב מוצף סרטים מצויירים... אממ "בנים" (יש כמה שירים, זה קל)

חייבים להחליט לאן צריך להגיב..

טוב ממשיכים את המשחק מפה.. "אם הן כ"כ מעצבנות אז תנסה בנים"-לבד המילה שלי היא "תוכי"

alwayschen

New member
מה הקשר לתזכרי? בכל מקרה, מילה חדשה...

אני חן בת 15 וחצי מתל מונד והמילה חדשה היא "אלוף" :)

חח לא לא,

הגבתי ל"משו אמיתי" שציטט את השיר ההוא של שרון חזיז... שיר עם המילה "אור" - יותר קל איש יקר והגיבו למעלה ל"תזכרי":) אז אנחנו ב"מותק"?

למעלה