ירוק צהוב חמי רודנר או איפה הילד? חח
ד דורין 245 מה אחרי New member 23/3/07 #54 ../images/Emo220.gifוואוו..י'זונה היית חיייבת להתקיל!? ממ.. טוב אז חמי רודנר.. כי אם לא היה חמי רודנר לא היו כמעט כל השירים של איפה הילד.. אבל בדוגרי..שניהם.. ממ.. או זה נורא חשוב יש הבדל נא לדייק!!
../images/Emo220.gifוואוו..י'זונה היית חיייבת להתקיל!? ממ.. טוב אז חמי רודנר.. כי אם לא היה חמי רודנר לא היו כמעט כל השירים של איפה הילד.. אבל בדוגרי..שניהם.. ממ.. או זה נורא חשוב יש הבדל נא לדייק!!
L l i s H A New member 24/3/07 #55 ממש אבל! [כשעושים ככה לא יוצא הפרצוף המכוער של המסנג'ר הדביל הזה] עוגות גבינה או כמו שלך?
A animal bar New member 24/3/07 #56 עוגות גבינה.. למרות שאני אישית מעדיפה את "יותר מידי סרטים" שלא יצא לפרסום הרבה זמן... פאנקייק או יוסלס איידי??..
עוגות גבינה.. למרות שאני אישית מעדיפה את "יותר מידי סרטים" שלא יצא לפרסום הרבה זמן... פאנקייק או יוסלס איידי??..
S SD music New member 24/3/07 #57 ../images/Emo90.gif../images/Emo79.gifפאנקייק'ס סתם כי אין לי מושגג מזססה השניי [: ממ. דוורה או הלוו קיטי?< P:
../images/Emo90.gif../images/Emo79.gifפאנקייק'ס סתם כי אין לי מושגג מזססה השניי [: ממ. דוורה או הלוו קיטי?< P:
ק קנפי תעשי לי ילדים New member 24/3/07 #60 הלו קיטי! ודרך אגב די הרסתם את השירשור ועכשיו יש שניים.. דבק פלסטי או סטיק?
ד דורין 245 מה אחרי New member 24/3/07 #61 ../images/Emo220.gifמממ פלסטי אם זה הלבן.. כי איתו אפשר לעשות צמידיםXD ממ.. לק אדום או כתום?
A animal bar New member 24/3/07 #63 אני אגיד אדום... כתום נשמע לי נוראי, אני פשוט לא אוהת לקים... יובל מנדלסון או יהלי סובול??..
ד דורין 245 מה אחרי New member 24/3/07 #66 ../images/Emo220.gifתלוי אם זה מגאפקצה אז ברור שמגפיים1!! לא סתם עדיף נעלי ספורט.. ממ.. לפטופ או מחשב רגיל?(אני עם שניהם בחדריXD)
../images/Emo220.gifתלוי אם זה מגאפקצה אז ברור שמגפיים1!! לא סתם עדיף נעלי ספורט.. ממ.. לפטופ או מחשב רגיל?(אני עם שניהם בחדריXD)
S ShiraBJ New member 24/3/07 #76 ../images/Emo110.gifכדורסל העבר מחייב... וגם מכבי מיץ מנגו או תפוחים? P: