אז אני אענה במקום רענן.. גרין דיי פיצה או המבורגר?
ד דורין 245 מה אחרי New member 24/3/07 #62 ../images/Emo220.gifפיצה!! ממ.. אנרכיה או פיס.?(כי יש לי את שניהם על היד ולא היה לי מה לכתובXD(
ק קנפי תעשי לי ילדים New member 24/3/07 #59 מה אמריקאים?!!? ברור שבריטים! ויש מלא עכשיו בארץ.. הווו ראיתי כמה בת"א
S ShiraBJ New member 24/3/07 #73 ../images/Emo110.gif חחח מה חשבת? משחק כדורגל D: היום ^^ יאאאאאאאא כמה בריטים, כמה בירה... אני מרגישה כמו בבית בלונדון כשאני הולכת עכשיו ברחוב
../images/Emo110.gif חחח מה חשבת? משחק כדורגל D: היום ^^ יאאאאאאאא כמה בריטים, כמה בירה... אני מרגישה כמו בבית בלונדון כשאני הולכת עכשיו ברחוב
S ShiraBJ New member 23/3/07 #26 ../images/Emo110.gifחחח דוויק D: בטח שיהיו עוד חדשים ביט69 נמצאים בכל מקום!! זה כלכך כיף!! יאאאאא אני כלכך רוצה לחבק אותך^^ אולי תבוא למפגש ביום רביעי? D:
../images/Emo110.gifחחח דוויק D: בטח שיהיו עוד חדשים ביט69 נמצאים בכל מקום!! זה כלכך כיף!! יאאאאא אני כלכך רוצה לחבק אותך^^ אולי תבוא למפגש ביום רביעי? D:
ל לורל תעשה לי ילדים New member 23/3/07 #27 הטרדה מינית !../images/Emo2.gif "יאאאאא אני כלכך רוצה לחבק אותך^^" דוויק ,היזהר
ד דורין 245 מה אחרי New member 23/3/07 #39 ../images/Emo220.gifעזבי הטרדה מינית.. יש לה חבר!!!! היא בוגדת בו בשביל הטרדה מינית!!! דוויק תזהר!!!!! שירה מסוכנת!!! ___________________________________________________ שירה ככה לבגוד בגיא?! לא חבל עליו.. אני לא אשכח לעולם מה היה לפני שניהיתם זוג3>
../images/Emo220.gifעזבי הטרדה מינית.. יש לה חבר!!!! היא בוגדת בו בשביל הטרדה מינית!!! דוויק תזהר!!!!! שירה מסוכנת!!! ___________________________________________________ שירה ככה לבגוד בגיא?! לא חבל עליו.. אני לא אשכח לעולם מה היה לפני שניהיתם זוג3>
S ShiraBJ New member 23/3/07 #45 ../images/Emo110.gifהלוואי והייתי מצליחה לשכוח זה היה נוראי ;( וזה לא ככה! אני מחבקת את כולם! חחחחח זה ממש נכון... סלב[ה] פוחד ממני [כי אני מחבקת אותו ואנחנו בכלל לא מכירים] ואפילו סשקע אומר לי "אבל יש לך את גיא!" D: אני רוצה לחבק את כולכם =]
../images/Emo110.gifהלוואי והייתי מצליחה לשכוח זה היה נוראי ;( וזה לא ככה! אני מחבקת את כולם! חחחחח זה ממש נכון... סלב[ה] פוחד ממני [כי אני מחבקת אותו ואנחנו בכלל לא מכירים] ואפילו סשקע אומר לי "אבל יש לך את גיא!" D: אני רוצה לחבק את כולכם =]
ד דורין 245 מה אחרי New member 23/3/07 #50 ../images/Emo220.gifא. סנג'רי את גיא לבוא.. ב.אני אגיד לו את זה שאת בוגדת בו!!!! (לא אני לא זונע)
ד דורין 245 מה אחרי New member 23/3/07 #52 ../images/Emo220.gifמסנג'ר.. מממ.. ירוק צהוב או כתום ירוק?(זה לליל הסדרXD) אני בכלל בקטע של אדום כחול אבל זה יוצר בעיה..=/
../images/Emo220.gifמסנג'ר.. מממ.. ירוק צהוב או כתום ירוק?(זה לליל הסדרXD) אני בכלל בקטע של אדום כחול אבל זה יוצר בעיה..=/