משחק

ציקהלה

New member
משחק

טוב לחברי הפורום שגרים מעל קו המשווה זה חורף פחות או יותר. אז זה המישחק. כל כך רק לי ש... תשלימו לבד. אפשר לצרף תמונה אם רוצים.

kit k@t

New member
כל כך קר לי ש....

אני אשכרה לובשת את הואנס שלי, ולא פליפ פלופס. קאט

lol lypop

New member
כל כך קר לי שאני צריכה

ללבוש נעלים שי\עשויות מעור (בנעלים השניות אי אפשר להכניס 2 זוגות גרבים) ותמונה..

kit k@t

New member
אחרי התמונה הזו

אני מרגישה שאני מתלוננת יותר מידי. ועכשיו.... אם אני לא טועה אמרת שאת משתדלת שלא לדרוך על נמלים בפארק, אז איך זה מסתדר עם תפיסת העולם של ללבוש נעלים מעור? סתם תוהה. קאט

lol lypop

New member
אוקי תראי

אני ממש ממש ממש מנסה להיות בן אדם טוב ולהמנע מהרג חיות. אבל אני לא סובלת שקר לי! זה מספר שבע בסולם העינוים. חוץ מזה היו לי נעלים חמות (מעור) שקניתי לפני שהיתי צימחונית. כלומר, לא היתי קונה נעלים מעור רק בגלל השלג, אבל כ"כ קר לי שאני אלבש את הנעלים האלה למרות שזה לא ממש מוסרי.

AnnabeI Lee

New member
למה צבוע? היא לא הולכת להוסיף

לתעשיית העור, אבל אם היא כבר קנתה את הנעליים האלה לפני שהתפכחה (
) אז למה זה צבוע?

kit k@t

New member
למה צבוע?

כי צמחונים הם בעיקרון מסיונרים, ומנסים להחזיר בתשובה אנשים אומללים אוכלי בשר. ואם אני אגיד שאכלתי סטייק, צימחוני בדרך כלל יגיד איכס, ושאני רוצחת פרות ועוד פנינים חביבות כאלו. אני מנסה להבין איך זה הגיוני להגיד לי שאני עושה משהו לא בסדר ע"י אכילת חיות, אבל מהצד השני ללבוש נעליים מעור בגלל שקר לך. כי הרי תחשבי על כל החיות האומללות שנהרגו בתעשיית הנעליים.... הזוועות שהם עברו בשביל שלך לא יהיה קר באצבעות של הרגליים, זה פשוט מזעזע! אם מישהי אומרת לי שהיא תשתדל שלא לדרוך על נמלים בפארק, אז אני מצפה ממנה לא ללבוש עור, כי זה שיא הצביעות. זה כמו להגיד שהפרה כבר מתה, אז אין שום סיבה שאני לא אוכל סטייק. וזו כמובן, רק דעתי. קאט

I3lackM

New member
אם היא מתה בצורה טבעית...

אז הסטייק שלה לא יהיה טעים.

ציקהלה

New member
ברור, אבל אם זה יהיה בחוץ ליותר מדי

מידי זמן (ובהנחה שזה לא המון מתחת לאפס) אז זה גם יתקלקל במהירות.

מה זאת אומרת?

אתה לא רץ לרפת כל פעם שיש סופת ברקים, בשביל להיות הראשון ולקבל את הטי-בון?

lol lypop

New member
אחד

אני אף פעם לא אומרת לאוכלי בשר לא לאכול בשר- זאת הבחירה שלהם וכמו שאני לא רוצה שיגידו לי לא לעשות משהו מסוים אני לא אומרת להם. שנים- זה לא שאני תרמתי לעשית הבשר אחרי שנעשיתי צימחונית. כבר קניתי את הנעלים האלה, ומה לעשות קר בחוץ והנעלי בד שלי לא חמות מספיק.

למעלה