התעתקות אבקת פלו זה סיוט!!!! דראקו או דאדלי?
Z ZoHaRoT New member 1/10/06 #123 דובי! כי הוא ממש חמוד! ביל או סדריק? ( אניט בדילמה מי יותר מושלם...)
V Venomous Tentacula New member 1/10/06 #124 ממשיכים מפה!שאלה אחרונה-דאדלי/דראקו בארוווור שדראקו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי הוא כזה סגיד מושלם ושקסי....(כי גמאני מושפעת מDD והמשכיו...) "המגדל מוכה הברק" או "מעבר לפרגוד"??( )
ממשיכים מפה!שאלה אחרונה-דאדלי/דראקו בארוווור שדראקו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי הוא כזה סגיד מושלם ושקסי....(כי גמאני מושפעת מDD והמשכיו...) "המגדל מוכה הברק" או "מעבר לפרגוד"??( )
Z ZoHaRoT New member 1/10/06 #125 השאלה האחרונה הייתה ביל או סדריק אני שאלתי. (אני בדילמה מי יותר מושלם...) חזרתי על עצמי, תמשיכו מפה...
השאלה האחרונה הייתה ביל או סדריק אני שאלתי. (אני בדילמה מי יותר מושלם...) חזרתי על עצמי, תמשיכו מפה...
C CoralP New member 1/10/06 #126 יו זה קשה ../images/Emo122.gif הממ.. ביל! דובי / ווינקי / קריצ'ר / ראשים מפוחלצים בכיכר גרימולד?
P PigmyPuff New member 2/10/06 #128 דראקו כי כשאתה חתיך וגם רשע זה עושה לי את זה בטרביר או פיירויסקי?
V Venomous Tentacula New member 2/10/06 #129 אני שונאת קולה אז פיירויסקי??? באטרביר נשמע קצת יותר חברותי.... "הקבר הלבן" או "מעבר לפרגוד"???( )
V Venomous Tentacula New member 3/10/06 #132 שאלה קשה! נבחר בסנייפ.... מפת הקונדסאים או גלימת ההעלמות???