מודי. כי יש לו עין שרואה דרך הכלללל אמ... ג'יימס פוטר או לילי פוטר ?
א איימי אוסבורן New member 26/9/06 #22 לילי פוטר ../images/Emo90.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif לונה: עם נוויל או עם שנורקק פחוס קרן?
לילי פוטר ../images/Emo90.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif לונה: עם נוויל או עם שנורקק פחוס קרן?
G Gummy Bears New member 26/9/06 #23 עם נוויל כמובן! כי שנורקק פחוס קרן לא כ"כ קיים רון: עם הרמיוני או עם פלעכס?
L Looking4CoolName New member 27/9/06 #28 מה אלה, שמות של ג'וקים? ../images/Emo6.gif *כ"כ לא בקיא בהארי פוטר*
H Harry the Bloody New member 27/9/06 #29 ממש אכזבת אותי עכשיו. אלה שמות של כשפים... אחד פוגע בעיניים והשני מאריך את השיניים. אאל"ט..
פ פוטר יא סקסי New member 27/9/06 #36 לא. פרונוקלוס מכסה את הגוף במוגלת פרונקלשטונקלים. אולי את מדברת על, רגע, |לוקחת נשימה עמוקה|, קונגי'ינקוטינטוס, או משהו בסגנון, שפוגע בעיניים.
לא. פרונוקלוס מכסה את הגוף במוגלת פרונקלשטונקלים. אולי את מדברת על, רגע, |לוקחת נשימה עמוקה|, קונגי'ינקוטינטוס, או משהו בסגנון, שפוגע בעיניים.
ש שולה המגניבה New member 27/9/06 #35 סיריוס../images/Emo99.gif דמבי זקן,עבר זמנו.[סיריוס רק מאותגר קיומית ] מי יותר סקסי סנייפ או סיריוס ? [ועם כל הכבוד לסריוס המנוח,אני חושבת שהתשובה ברורה ]
סיריוס../images/Emo99.gif דמבי זקן,עבר זמנו.[סיריוס רק מאותגר קיומית ] מי יותר סקסי סנייפ או סיריוס ? [ועם כל הכבוד לסריוס המנוח,אני חושבת שהתשובה ברורה ]
ט טוליייייייי New member 27/9/06 #37 בארור שסיריוס ../images/Emo99.gif מה יותר טעים צפרדעי שוקולד או סוכריות ברטי בוטס? (בכל הטעמים)
Z ZoHaRoT New member 27/9/06 #39 סוכרית ברטי בוטס! אני לא ממש מתה על שוקולד.... מה יותר נחמד, סימטת דיאגון או הוגסמיד?
מ מורטוסנבצפנהגן New member 27/9/06 #40 או.. שאלה קשה P:. הוגסמיד. בילויים עם חברים. בירצפת או מי גילי?