עשיתי מתאבק מהWWE זה די קל אני חושב
F Freemee New member 14/8/06 #21 אני יודע! שאלתיאל קוואקק! לקטנצ'יק החפרפרת שכחתי כבר איך קוראים והשמאלי זה דולף! דולף הוא הצדק
B BrightDarkness New member 14/8/06 #23 corect!../images/Emo45.gif חפיייייייייייייייייייייייייייייייייייי
S shaiezra New member 16/8/06 #28 ועוד אחד... זה קצת יותר קשה... כי הוא לא יצא הכי טוב חח (כן אני משועמםםםם)
F Freemee New member 17/8/06 #45 אם שמת לב כתבת בכותרת התמונה: Charmed Vs South park ככה שדי הסגרת מי זה חח..
R richter New member 16/8/06 #31 כשאתה כותב תגובה, בתחתית העמוד יש ארבעה פסים כחולים עם טקסט לבן לחץ על הפס השלישי (זה שכתוב עליו "צירוף קובץ"..). שים לב, ישנה מגבלה למשקל הקבצים (500KB)
כשאתה כותב תגובה, בתחתית העמוד יש ארבעה פסים כחולים עם טקסט לבן לחץ על הפס השלישי (זה שכתוב עליו "צירוף קובץ"..). שים לב, ישנה מגבלה למשקל הקבצים (500KB)
R Reaper1 New member 16/8/06 #34 ו... צריך לשים קישור לתמונה או תמונה שנמצאת במחשב שלי כי אני פתחתי תמונה שנמצאת במחשב שלי וכלום לא קרה
ו... צריך לשים קישור לתמונה או תמונה שנמצאת במחשב שלי כי אני פתחתי תמונה שנמצאת במחשב שלי וכלום לא קרה