משחק

Shir cp

New member
משחק

בא לכם לשחק משחק
פעם העלו את זה פה בפורום. אני אכתוב שורה משיר של שנאיה, ואתם תכתבו אחכ גם שורה משיר אבל, אותה שורה חייבת להתחיל באות האחרונה של השיר האחרון. למשל: יוסי הלך לגן.... לגן גדר גדול ! [סתם הפלצתי שורה, עימכם הסליחה
] אני אתחיל: I know you think he loves you

Eilleen

New member
WHEN HE LEAVES YOU ../images/Emo13.gif

יצאתי מהקורס שהייתי בו אני עוברת קורס בנתיים אני נוסעת מחר לרמת הגולן (!) מירי יש לי מספר חדש

Eilleen

New member
אני לא מכירה שורות שמתחילות ב-U

אני יכולה לרמות ולחפש שורה שמתחילה ב-Y או ב-YOU?

Eilleen

New member
רימיתי מקסימום תפסלו אותי

ותחסמו לי את הגישה לפורום מירי כבר לא אוהבת אותי
Years of bills, babies and chains

shiratel

New member
אני יודעת!

זה מהשיר You're still the one... אבל בגלל שהסוף של השורה בלתי אפשרי אני אכתוב את כל הבית למעט שורה מהסוף... שיהיה פשוט Life was goin' great Love was gonna have to wait Was in no hurry - had no worries Stayin' single was the plan Didn't need a steady MAN המילה היא Man

veish

New member
מהשיר...

Love gets me every time כמובן... והנה השורה שמתבקשת כלכך... Man! I feel like a woman!

MiriOrit

New member
יש לי יש לי יש לי...

תתעלמו מהמילה THE.. כן?! the WOMAN in me... need you to be The man in my arms To hold tenderly 'Cause I'm a woman in love בכוונה הפסקתי באמצע.. שיהיה יותר קל...

Shir cp

New member
---------------------->

הנה מצאתי: מהשיר when אבל אני לא כל כך בטוחה שתמצאו שורה המתחילה במילה: guarantee אז תבחרו לכם מילה מהשורה =\ People live in peace Everyone agrees When happiness is free Love can guarantee You'll come back to me-that's when

veish

New member
רגע רגע

המלה האחרונה לא היתה love? איך מה מו מי?

למעלה