קריקונגן{או איך שלא כותבים את זה} הארץ של מקסימו
ג גמדונת קיבוצניקית New member 14/4/06 #133 ררררררררררררראולל בעלה של טיטינה, אבא של באטה, ורומן לשתי שניות עם מללה.
C Chelicienta New member 14/4/06 #119 שוביניסט-מקסימו של פעם מקסימו היה פעם שוביניסט... אבל היום הוא מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כזהההההה
S shi66 New member 14/4/06 #125 ../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאתם צריכים להמשיך את סדר ה +א-ב לא לעשות אלף פעם ש' הייתם צריכים להמשיך ל-ו' נראה לי 8-|
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאתם צריכים להמשיך את סדר ה +א-ב לא לעשות אלף פעם ש' הייתם צריכים להמשיך ל-ו' נראה לי 8-|
ג גמדונת קיבוצניקית New member 14/4/06 #127 ../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifטוגלן טוגלן../images/Emo13.gif
מ מכשפת את כולם New member 14/4/06 #137 רק שתדעו..שלא המשכתי את המשחק כי חסמו אותי בתפוז כי רשמתי הרבה הודעות...! אז אתם יודעים איך אני יכולה לחזור ולכתוב בפורומים? שלי
רק שתדעו..שלא המשכתי את המשחק כי חסמו אותי בתפוז כי רשמתי הרבה הודעות...! אז אתם יודעים איך אני יכולה לחזור ולכתוב בפורומים? שלי
מ מכשפת את כולם New member 14/4/06 #139 השם משתמש שלי היה מכושפת בטירוף P3 בגלל שרשמתי פה באתר חסמו אותי ולא מאפשרים לי כניסה לפורומים.. אז שאלתי אם אתם יודעים המ לעשות? צריכה עזרה!!...
השם משתמש שלי היה מכושפת בטירוף P3 בגלל שרשמתי פה באתר חסמו אותי ולא מאפשרים לי כניסה לפורומים.. אז שאלתי אם אתם יודעים המ לעשות? צריכה עזרה!!...
S sweet stav New member 14/4/06 #140 יווו..איזה באסה..אני ממש לא יודעת מה אפשר לעשות.. כשאת פתחת שם משתמש חדש והכול את לא יכולה להיות עדיין בפורומים
יווו..איזה באסה..אני ממש לא יודעת מה אפשר לעשות.. כשאת פתחת שם משתמש חדש והכול את לא יכולה להיות עדיין בפורומים