אז זה פורום אנשים ואינטרנט?
A aviv e New member 15/4/06 #22 לא.... אוקיי זה הזמן לרמז. אנחנו בפורום הארי פוטר הספר הארי פוטר זה סידרת ספרים. עכשיו הסוף של ההתחלה משמע...?
לא.... אוקיי זה הזמן לרמז. אנחנו בפורום הארי פוטר הספר הארי פוטר זה סידרת ספרים. עכשיו הסוף של ההתחלה משמע...?
A aviv e New member 15/4/06 #25 ללא לא הבנתם... אוקיי אני עכשיו נותן רמז ענק!!! מה התחלת ספרי הארי פוטר?
A aviv e New member 15/4/06 #27 קרוב... זה נכון אבל... בכללי מבחינת סדרת הספרים לא העלילה. אוןף אני פשוט מגלה. טוב לא נורא..
A aviv e New member 15/4/06 #30 לא.... אוקיי אני מנסה לכוון אותכם... בסידרת ספרים(הארי פוטר) יש ספר אחד ספר שני ספר שלישי וכו'. אז מה ההתחלה בספרי הארי פוטר(תשתמשו בדוגמא)
לא.... אוקיי אני מנסה לכוון אותכם... בסידרת ספרים(הארי פוטר) יש ספר אחד ספר שני ספר שלישי וכו'. אז מה ההתחלה בספרי הארי פוטר(תשתמשו בדוגמא)
L L i O r K u S h New member 16/4/06 #32 אבן..../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif או האות ה'... הסוף של האות ה' בחיפוש פורומים זה התנהגות בריאותית... ואם עושים חיפוש של המילה אבן יוצא פורום קריסטלים ואבני חן. זה אחד מהם בכלל
אבן..../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif או האות ה'... הסוף של האות ה' בחיפוש פורומים זה התנהגות בריאותית... ואם עושים חיפוש של המילה אבן יוצא פורום קריסטלים ואבני חן. זה אחד מהם בכלל
A aviv e New member 16/4/06 #33 לא... אבל הנה אמרת אבן החכמים(_למרות שכמעט אמרתי לכם את זה) והחלק הבא. התחלה- ספר אבן החכמים והסוף של ההתחלה מתכוון ל...
לא... אבל הנה אמרת אבן החכמים(_למרות שכמעט אמרתי לכם את זה) והחלק הבא. התחלה- ספר אבן החכמים והסוף של ההתחלה מתכוון ל...
A aviv e New member 16/4/06 #37 לא.... עכשיו זה גם קשור ל"חידה" שבחידה איזה חידה הייתה בסוף של הספר? טוב אם אתם עכשיו לא יודעים זה עצוב מפה אני אומר לא וכן ואתם צריכים להביא לי את הפורום. פשוט גיליתי לכם הכל. והחידה הבאה תיהיה הרבה יותר קלה.
לא.... עכשיו זה גם קשור ל"חידה" שבחידה איזה חידה הייתה בסוף של הספר? טוב אם אתם עכשיו לא יודעים זה עצוב מפה אני אומר לא וכן ואתם צריכים להביא לי את הפורום. פשוט גיליתי לכם הכל. והחידה הבאה תיהיה הרבה יותר קלה.