משחק...

Mersitosh

New member
משחק...

ת'אמת אולי זה משחק קצת מוזר אבל הוא יכול להיות ממש מגניב... כולכם בטוח מכירים את המשחק... משחק האסוציצאציות (ככה כותבים את זה?! לא נראה לי...) טוב בקיצור אני אומרת מילה ואז מישהו אחר כותב את המילה הראשונה שעולה לו בראש ואז מישהו אחר וככה ממשיכים...(כמו שרוני וניני שיחקו במקדש סקורפיו בכלא...) אז המילה שלי היא:
גלידה

001אור

New member
נצל"ש

האאתר שלי על השמינייה ניפתח אתמול והשקעתי בו כמה ימים מלא בנתיים אין הרבה דברים אבל י ש תמונות מידע ועוד קצת בקרוב עוד מקוונ שתיכנסו כי השקעתי המון ותתנו לי דעה על האתר מי שרוצה לעזור מוזמן הכתובת: http://www.sminiaa.2ya.co.il/

shminia com

New member
כנס

1. למה לנצל"ש באמצע? 2. אסור לפרסם אתרים 3. יש שם כמה דברים שלקוחים משמיניה קום - א) שמות הפרקים מהספר (ותאמין לי אני יודעת שזה מועתק כי יש שם בדיוק את הפס כמו בשמיניה קום וגם כיתוב למטה ) ב) עמוד הידעת. אז אם אתה לא יודע לעשות עמודים לבד- אל תעשה, אני רואה שהשקעת אבל אין סיבה להעתיק!!!\ עדי

001אור

New member
כנסי

זה בנתיים עד שאני ארשןם את העלילה בעצמי ואת הדמויות אני רשמתי וגם את החדשות וזה האתר רק ניפתח

shminia com

New member
מה זה בנתיים?

יופי לי שזה בנתיים! זה עדיין מועתק! הידעת ועל הספר, אם זה בנתיים יכולת לשים קרדיט לפחות!! זה ממש לא יפה! בנתיים? סליחה? אתה יודע כמה השקענו באתר שלנו ובשנייה לוקחים ומעתיקים?

למעלה