משחק

משחק

זה אותו משחק עם השאלות על איה רק הפעם על מיקה. 1.מיהם הוריה של מיקה? 2.מה מיקה אירגנה ליום ההולדת של אבי? 3.מתי הם התנשקו בפעם הראשונה? 4.לאיזו אופרה הלכה מיקה?עם מי?ובאיזה פרק? 5.איפה ההורים של מיקה? 6.באיזה צבע צבוע החדר של מיקה? 7.מיקה נגנה בקונצרט כשהייתה קטנה.בסופו היא שלפה שלט.מה היה כתוב עליו? בהצלחה

../images/Emo55.gifדבורה

1.מיהם הוריה של מיקה? דורון וליאורה 2.מה מיקה אירגנה ליום ההולדת של אבי? מסיבה כזאת עם קרויוקי והיא גם הזמיניה את אמא שלו.. 3.מתי הם התנשקו בפעם הראשונה? בפרק שבו אבי ראה את הקלטת על החולצה הזאת שמחליפה צבעים.. 4.לאיזו אופרה הלכה מיקה?עם מי?ובאיזה פרק? לאופרה הסינית עם אדם 5.איפה ההורים של מיקה? באיזה אי... 6.באיזה צבע צבוע החדר של מיקה? לא יודעת, נראה לי אדום 7.מיקה נגנה בקונצרט כשהייתה קטנה.בסופו היא שלפה שלט.מה היה כתוב עליו? מאיפה לי?!

בכריתוש

New member
עונה!!

1. מי הם הוריה של מיקה? ליאורה ודורון שקד 2.מה מיקה אירגנה ליום ההולדת של אבי? מסיבת פיג'מות עם הכיתה 3. מתי הם התנשקו בפעם הראשונה? בפרק שבו היא נסעה לדרום והוא ראה את הקלטת עם המולטי.. 4. לאיזה אופרה הלכה מיקה? עם מי? ובאיזה פרק? לאופרה הסינית של פקין עם אדם בפרק 75 5.איפה ההורים שך מיקה? באיי הגלפגוס 6. באיזה צבע החדר של מיקה? אדום.. נראה לי.. 7. מיקה נגנה בקונצרט שהיתה קטנה. בסופו היא שלפה שלט מה היה כתוב עליו? " אני פה רק כי הכריחו אותיי!!" (איזה מותק אה?!
)

../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

1.מיהם הוריה של מיקה? ליאורה ודורון 2.מה מיקה אירגנה ליום ההולדת של אבי? מסיבה אם הכיתה 3.מתי הם התנשקו בפעם הראשונה? כשהיא החזירה אותו מבאר שבע לבית שלה 4.לאיזו אופרה הלכה מיקה?עם מי?ובאיזה פרק? לאופרה היפנית של פקין. פרק 75 וחוזרת איתו בפרק 76 5.איפה ההורים של מיקה? בחו"ל. בחצי העולם השני 6.באיזה צבע צבוע החדר של מיקה? אדום לא?! 7.מיקה נגנה בקונצרט כשהייתה קטנה.בסופו היא שלפה שלט.מה היה כתוב עליו? אני פה רק כי הכריחו אותי.. אני חושב

../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifאני../images/Emo29.gif

1.מיהם הוריה של מיקה?דורון וליאורה 2.מה מיקה אירגנה ליום ההולדת של אבי?מסיה אם הכיתה שהיה ערב קריוקי 3.מתי הם התנשקו בפעם הראשונה?בפרק בו שהוא ראה את הקלטת של המולטי 4.לאיזו אופרה הלכה מיקה?עם מי?ובאיזה פרק?לאופרה הסינית של פקין 5.איפה ההורים של מיקה?באיאי גלפגוס 6.באיזה צבע צבוע החדר של מיקה?אדום 7.מיקה נגנה בקונצרט כשהייתה קטנה.בסופו היא שלפה שלט.מה היה כתוב עליו?לא יודע

../images/Emo42.gif../images/Emo189.gif../images/Emo122.gif../images/Emo29.gif

מסיבה* ולאחת מהשאלות לאופרה הסינית של פקין אם אדום

עונה

.מיהם הוריה של מיקה? דורון וליאורה 2.מה מיקה אירגנה ליום ההולדת של אבי? מסיבה עם השמיניה ואמא שלו 3.מתי הם התנשקו בפעם הראשונה? פרק 35 בבית של אבי 4.לאיזו אופרה הלכה מיקה?עם מי?ובאיזה פרק? אופרה סינית של פקין 5.איפה ההורים של מיקה? בגלאפגוס 6.באיזה צבע צבוע החדר של מיקה? אדום 7.מיקה נגנה בקונצרט כשהייתה קטנה.בסופו היא שלפה שלט.מה היה כתוב עליו? "אני כאן רק כי הכריחו אותי"

j u l i a 1 3

New member
עונה

1.מיהם הוריה של מיקה? דורון וליאורה שקד 2.מה מיקה אירגנה ליום ההולדת של אבי? מסיבה 3.מתי הם התנשקו בפעם הראשונה? בפרק 35 4.לאיזו אופרה הלכה מיקה?עם מי?ובאיזה פרק? האופרה הסינית של פקין עם אדם בפרק 75 נראה לי... 5.איפה ההורים של מיקה? באיי הגלפגוס 6.באיזה צבע צבוע החדר של מיקה? אדום ולבן 7.מיקה נגנה בקונצרט כשהייתה קטנה.בסופו היא שלפה שלט.מה היה כתוב עליו? "אני כאן רק כי הכריחו אותי!"

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif עונה!!

1.מיהם הוריה של מיקה? ליאורה ודורון 2.מה מיקה אירגנה ליום ההולדת של אבי? מסיבה+לישון 3.מתי הם התנשקו בפעם הראשונה? אה... כשהיא באה לקחת אותו חזרה פרק 35 4.לאיזו אופרה הלכה מיקה?עם מי?ובאיזה פרק? לאופרה הסינית, עם אדם, פרק... שכחתי 5.איפה ההורים של מיקה? בטיול סביב העולם 6.באיזה צבע צבוע החדר של מיקה? אדום 7.מיקה נגנה בקונצרט כשהייתה קטנה.בסופו היא שלפה שלט.מה היה כתוב עליו? "אני פה רק כי הכריחו אותי"

NATALIE 20

New member
עונה

1.דורון ועליזה, 2.ערב קריוקי בבית שלה, 3.בבצפר/במיטה, 4.אופרה סינית עם אדם לא זוכרת איזה פרק, 5.לא יודעת 6.אדום 7.לא זוכרת

NATALIE 20

New member
עונה

1.דורון ועליזה, 2.ערב קריוקי בבית שלה, 3.בבצפר/במיטה, 4.אופרה סינית עם אדם לא זוכרת איזה פרק, 5.לא יודעת 6.אדום 7.לא זוכרת

nadav1232

New member
אפשר להעתיק מאחרים? ../images/Emo6.gif סתם..

1.מיהם הוריה של מיקה? ליאורה ודורון 2.מה מיקה אירגנה ליום ההולדת של אבי? מסיבה 3.מתי הם התנשקו בפעם הראשונה? באיזשהו פרק 4.לאיזו אופרה הלכה מיקה?עם מי?ובאיזה פרק? מיקה הלכה עם אדםלאופרה ואני לא זוכר איזה פרק זה היה 5.איפה ההורים של מיקה? באיזה ארץ.. 6.באיזה צבע צבוע החדר של מיקה? תכלת 7.מיקה נגנה בקונצרט כשהייתה קטנה.בסופו היא שלפה שלט.מה היה כתוב עליו? אני זוכר אבל לא עכשיו חח..

עונה../images/Emo218.gif

1.מיהם הוריה של מיקה? 2.מה מיקה אירגנה ליום ההולדת של אבי? 3.מתי הם התנשקו בפעם הראשונה? 4.לאיזו אופרה הלכה מיקה?עם מי?ובאיזה פרק?5.איפה ההורים של מיקה? 6.באיזה צבע צבוע החדר של מיקה? 7.מיקה נגנה בקונצרט כשהייתה קטנה.בסופו היא שלפה שלט.מה היה כתוב עליו? תשובות: 1.דורון וליאורה 2.מסיבה והשמינה את אמא שלו
3.שמיקה באה לבית שלו בעונה השנייה.. 4.אדם,אופרה סינית... 5.בחו"ל 6.אדום
7.לא הבנתי

עונה..

1.מיהם הוריה של מיקה? ליאורה ודורון 2.מה מיקה אירגנה ליום ההולדת של אבי?מסיבה עם כל השמיניה , אמא של אבי וגם קריוקי .. 3.מתי הם התנשקו בפעם הראשונה? בפרק שהוא ראה את הקלטת של "מולטי" אצלו בבית..{35 {?}} 4.לאיזו אופרה הלכה מיקה?עם מי?ובאיזה פרק? האופרה הסינית של פקין, עם אדם, בפרק 73 5.איפה ההורים של מיקה? בגלאפגוס 6.באיזה צבע צבוע החדר של מיקה? אדום {?} 7.מיקה נגנה בקונצרט כשהייתה קטנה.בסופו היא שלפה שלט.מה היה כתוב עליו? " אני כאן רק כי הכריחו אותי"...

למעלה