הערה קטנה.. קנקנים- מה? >>דורשת הסבר
B Blue Pencil New member 5/1/06 #22 קנקים זה כשעושים תנועה לא נכונה ויוצא מין "קנק" כזה. >>' אנשים שמכורים לזה כל הזמן מתעסקים עם האצבעות[אני מכירה גם כמה שעושים לעצמם קנקים ברגל:S]כדי לשמוע את ה"קנק" הזה. בערך. >>'
קנקים זה כשעושים תנועה לא נכונה ויוצא מין "קנק" כזה. >>' אנשים שמכורים לזה כל הזמן מתעסקים עם האצבעות[אני מכירה גם כמה שעושים לעצמם קנקים ברגל:S]כדי לשמוע את ה"קנק" הזה. בערך. >>'
C clean grunge New member 5/1/06 #25 |יבחוש|>מכור!!!... אני עושה קנקים בכל הגוף..ואני יכול לעשות קנקים בלי הפסקה בבוהן ברגל ימין(וגם בשמאל לפעמים..)
|יבחוש|>מכור!!!... אני עושה קנקים בכל הגוף..ואני יכול לעשות קנקים בלי הפסקה בבוהן ברגל ימין(וגם בשמאל לפעמים..)
S shvils New member 5/1/06 #26 סוף סוף אני במשחק!!! ^גבוה באופן מטריד! >מקשיב לjump around של hous of pain V לא שומר/ת כשרות
B Blue Pencil New member 5/1/06 #27 בוּ ^אכפת לו מההודעות הנעוצות. >מחזיקה יו-יו ביד שמאל. Vנכשל בהסטוריה לפחות פעם אחת.
S shvils New member 5/1/06 #28 רגע... רגע... פוס משחק!!! את שמאלית?!?!?! איכס!!!!!!!!!!!!!!!! לא מגיב להודעות שלך יותר. ולחשוב שאני עוד הערכתי אותך... איכס!!!!!!!!!!!
רגע... רגע... פוס משחק!!! את שמאלית?!?!?! איכס!!!!!!!!!!!!!!!! לא מגיב להודעות שלך יותר. ולחשוב שאני עוד הערכתי אותך... איכס!!!!!!!!!!!
B Blue Pencil New member 5/1/06 #29 אני לא שמאלית.../images/Emo2.gif אני ימנית. בגלל זה החזקתי את היו-יו ביד שמאל,אני צריכה להקליד איכשהו.
אני לא שמאלית.../images/Emo2.gif אני ימנית. בגלל זה החזקתי את היו-יו ביד שמאל,אני צריכה להקליד איכשהו.
S shvils New member 5/1/06 #30 לא חשבתי על זה ככה... אז אני אבטל את המתנקש ששלחתי לטפל בך... חברים שוב?
S shvils New member 5/1/06 #32 יש!!!!!!! אני שולח לך נשיקה שולם כזאת גדולה... עכשיו אפשר להמשיך במשחק.
M mayaaa4 New member 5/1/06 #33 כן.. נכשלתי בהיסטוריה.. ../images/Emo4.gif - זאת שמעליי (נו בערך מעליי.. נו מי שכתבה את ההודעה ) ימנית - בא לי אוכללללללללללל!!!!!!! %#%@!%$@!@#@!#@!# - מממ... היה בבומבמלה
כן.. נכשלתי בהיסטוריה.. ../images/Emo4.gif - זאת שמעליי (נו בערך מעליי.. נו מי שכתבה את ההודעה ) ימנית - בא לי אוכללללללללללל!!!!!!! %#%@!%$@!@#@!#@!# - מממ... היה בבומבמלה
T trules New member 5/1/06 #35 אני גבוהה באופן מטריד?! דן יחוצפן.. אוליאתה נמוך באופן מטריד! אני רק 1.72!!