משחק !!!!!

בובה151

New member
משחק !!!!!

אני דיי חדשה פה וראיתי שאין כל כך הרבה משחקים אז חשבתי לעשות פה משחק כיפי... דרך אגב המשחק מפורום רבלדה!!!!!!! {שולטים } טוב אז ככה... הוראות המשחק: אני שאני הראשונה שמתחילה ת'משחק אומרת: אני רואה ת'מצעד של ערוץ 24 עכשיו וזה שאחריי אוהב ללמוד תנ"ך המשך להסבר: מי שמגיב אליי חייב לאהוב ללמוד תנ"ך כלומר מי שמגיב לאותה הודעה חייב לקיים את התנאי שכתב אותו אדם אם כתבו: וזה שאחריי שונא את רוני רק אחד ששונא את רוני יכול להגיב להודעה. עד כאן הבנו יופי המשפטים שאנחנו צריכים לכתוב: בתוכן ההודעה כותבים: דוגמא: זה שמעלי אוהב גלידה אני רואה טלויזיה זה שמתחתי לא התנשק בסילבסטר... עד כאן מובן יופי המשפט הראשון בתוכן צריך להיות על מי שכתב מעליך המשפט השני בתוכן צריך להיות על אותו אדם שכותב המשפט השלישי בתוכן זה משהו שממציאים ומי שזה מתאים לו תריך לכתוב את ההודעה באה.. אני יודעת שכתבתי הרבה אבל חפיף.. כדי שתבינו אז יאללה בואו נשחק ואני מתחילה והמשפטים שלי הם(אני כותבת רק שניים כי אני מתחילה) אני צריכה לסדר ת'חדר מי שמתחתי אוהב את מאי הקטנה...

clean grunge

New member
|יבחוש|אני רוצה לשחק!!!...

אבל אני עילג ולא הבנתי בגרוש את ההסבר...

בובה151

New member
חחח שוב

בקיצור אני כותבת משפט עלי ומשפט על מישהו וזה שהמשפט מתאים לו.. אז הוא ממשיך דוג' אני מכינה שיעורים זה שמתחתי צמא... אז הבא כותב-- זו שמעלי מכינה שיעורים {או משהוא אחר אם הוא מכיר אותי} אני צמא והוא ממשיך... זה שמתחתי רואה ויוה.... ואז ממשיכים.. רק מישהו שרואה ויוה יכול להמשיך... יש מבין? חחחח

mayaaa4

New member
אני רוצה לשחק..

רק שאני אוהבת את סנופקין.. לא את מאי הקטנה =) LOL

Blue Pencil

New member
רגערגע.הרשי לי להסביר?

[אגב,המשחק הזה הוא לא רק בפורום רבלדה.
] ^משהו על מי שמעליי. >משהו עליי. Vמשהו שאני רוצה שיהיה על מי שמתחתיי. למשל: ^ראשונה,ולא יכולה לכתוב,אבל הבא בתור יכתוב כאן משהו עליי. >אוהבת המומינים. Vיש לו חדר לבד. מי שמגיב אליי הוא מישהו שיש לו חדר לבד: ^קוראים לה דנה[אסור לחזור על מה שאמרתי בתור עצמי] >לומד למבחן בהסטוריה. Vאוהב במבה. וככה ממשיכים..

Sun Dun

New member
לי יש כלב ../images/Emo13.gif

אממ למי שמעליי קר ^^ אני חולת ספורט^^ מי שמתחתי מאוהף\פת בסנופקין!

mayaaa4

New member
אני אני אניייייייי ../images/Emo99.gif

מי שמעליי אוהבת ציטוטים (לפי החתימה
) יש לי פיפי
מי שמתחתיי .. אממ.. אמ.. צמחוני

בובה151

New member
אניי-- סוף סוף הבנתם. חחח

למי שמעלי יש פיפי אני אוכלת פופקורן מי שמתחתי שונא קולה

אני../images/Emo99.gif

מי שמעלי עוד לא גלש באתר המומינים הישראלי אני גולש עכשיו באתר מי שמתחתייך גלש באתר המומינים הישראלי

ב ו ט י

New member
../images/Emo1.gif אני גלשתי!

למי שמעליי קוראים טל אני עכשיו צריכה לעוף מהר מהר מהמחשב ולגלות מה עושים אחרי שבעה מי שמתחתיי אוהב חתולים

Sun Dun

New member
אני =]

מי שמעלי בת 13 (נכון?..) כואב לי הגב ואני חולה.. ומי שמתחתי אוהב מתמטיקה חה חה חה

Blue Pencil

New member
-.-'

נומה?
מת' זה קל.
^נשמעת נורא מגניבה.
>הולכת לראות חברים. DDD: Vשונא להשתמש במחשבון.

בובה151

New member
אני

זאת שמעלי הלכה לראות חברים חח אני צריכה להכין 2 עבודות לבצפר ויש לי מחר מבחן זאת שמתחתי יש כלב[

mayaaa4

New member
ליייי לייי לייי ../images/Emo107.gif

מממ... לזאת שמעליי יש משחקים משעשעים
יש לי מחר מבחן במתמטיקה אז אני טסה ללמוד
מי שמתחתיי אכל מעל 5 סופגניות בחנוכה

Blue Pencil

New member
להלהלה.

^קוראים לה מאיה?
>ראתה חברים.
Vהיה בחו"ל לפחות פעם אחת.

Sun Dun

New member
אני אני..

^ראתה חברים (אני להיות חדת הבחנה..) >לומדת גרמנית וגאה בזה :p ומי שלמטה אממ.. מצטער בשבילי שאני חולה =] (?!)

Blue Pencil

New member
*מצטערת בשבילך שאת חולה*DD:

^אוהבת לצייר?[כרטיסישי] >מבחן באנגלית מחר. Vטעם גלידת ורדים[ורצוי שיחשוב שהיא מגעילה.:S]

clean grunge

New member
|יבחוש|...

טעמתי גלידת מיי ורדים..זה נחשב?!..(וזה היה מגעיל למתעניינים...) אוקי..אז ככה.. ^- עוסקת בחריזת חרוזים... >- מחר מבחן דבילי בהיסטוריה(אם נותנים לך את התשובות והשאלות מראש ובוחנים אותך עליהם זה נקרא עדיין מבחן?!..) V- מכור לקנקים בידיים...

למעלה