משחק!

משחק!

אני כותבת שתי שורות משיר ומי שאחרי צריך להביא שני משפטים משיר אחר שמתחיל באות שהסתיים השיר הקודם... דוגמה: לא זה לא יהיה השיר שלנו זה רק הכאב שמתעטף... השיר הבא יתחיל באות פ או באות P או באות F... לדוגמה- פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים... והשיר שאח"כ מתחיל באות מ או M וכך הלאה... אני מתחילה עם השיר: פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים... שיר הבא מתחיל באות מ' או M... בהצלחה! love אדווה...

ד ד ס

New member
עונה!../images/Emo13.gif

רעיון נחמד למשחק! (מוכר מאפשהו לא?...
ממשיכה:"ממצב איתך?ממצב יא גבר? מה קורה איתך ,האם הכל בסדר?" תמשיכו מפה.......

Roniii

New member
מוקדש לסוביסלו../images/Emo168.gif

Rocky Raccoon checked into his room Only to find Gideon's bible אז השיר הבא ב-E או בא'

dragonit12

New member
פשש יפה קבלי ח"י על הרעיון...

"אהבה היא מילה יפה היא שפה יפה..." ~לב~

ד ד ס

New member
עונה שוב!../images/Emo13.gif

"תסתכל עליי עכשיו,תגיד מה אתה רואה,תגיד מה אתה רוצה?!" שיר יייפה!! השיר הבא מתחיל בה' או H......

ODana

New member
אני!

"האוטו שלנו גדול וירוק, האוטו שלנו נוסע רחוק" קצת ילדותי, אבל זה מה יש
השיר הבא צריך לבתחיל ב-ק' או K או C

כן גמאני לא מכירה את השיר הזה אבל..

הוא מתחיל באות ק'! "קום, בן אדם, צא לעולם לך מן החושך לאור קום, בן אדם, תם ונשלם יום המסע האפור" אות הבאה ר אוR ... בהצלחה! אדווה...

dragonit12

New member
"רגעים שחולפים מגלים לי אותך בין

שמיים כחולים אני עפה איתך....." שיר הבא באות כ' או k

dragonit12

New member
אהה אוקיי דוקיי...

לא ידעתי שגם את זה צריך לרשום.. סוריי...

שיר הבא ב-ע' זה צריך להיות די קשה..

תמיד אהבה תמיד אכזבה תמיד היא למעלה או למטה נפלא כשזה טוב נורא כשזה רע ע' אות דיי קשה..

ד ד ס

New member
יש לי!

עורי עור,עורי עור מולדת אהובה פעם בחיים אנו חיים תתני קצת אהבה! לא היה קשה אה?......... השיר הבא בה'/H

סתיו מם

New member
הי!

אני כבר לא תינוק, אני מתלבש לבד... מהכבש ה 16, אל תצחקו עלי, פשוט הייתי מכורה לזה כילדה...
השיר הבא ב ד'

למעלה