משחק

משחק

אני שמה תמונה של הרקיע השביעי ואתם כל חברי הפורום-הרקיע השביעי מצטרפים למשחק ( כל מי שרוצה ) אתם נותננים כל מיני דיבובים לתמונה -זאת אומרת כל מיני משפטים משהו מצחיק וחמוד כזה ... אז אתם בשרשור הזה יכולים רק להגיד רק דיבובים עד השעה 21:00 -מחר ! עכשיו כדי להחליט מי הזוכה אתם שולחים לי הודעה עם הדיבוב האהוב ואני מחר בשעה 21:00 מודיעה על הזוכה ושמה עוד תמונה ! ( לוח מפורומים שאני חברה בהם! ) תהנו ! והתמונה להיום היא של מאט ושרה מה הם אומרים? חושבים? תממצציאו משהו חמוד מצחיק קצר וקולע 1 בהצלחה שלי ! נתראה מחר בשעה 21:00 עם התוצאות ( זכרו את התוצאות ניתן לשלוח רק במסרים!!!) .

לאלו שלא הבינו ...הסבר קצר וקולע

בכל יום אני אשים כאן תמונה ואתם תשרשרו תגובה עם דיבוב הדיבוב הטוב ביותר יפורסם ביום למחרת...

noabethr

New member
אני..

מאט: "שרה לא ידעתי שאת כל כך כבדה..." שרה: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....מה אתה מתלונן תראה את זה שמרים את הפילה הזאת..."

אני..=]]

שרה:חחח תראה הנה בעלי לשעבר (מאט רואה שהוא בריון ענקי ונבהל) מאט:שיטט רדי ממני...לא מכיר אותה...

קטעים חמודים!!

ושוב הסבר: אתם שמים פה כל מיני בדיחות על התמונה של מאט ושרה וממציאים משפטים מצחיקים בוחרים את המשפט האהוב עליכם ושולחים לי במסר את התשובה אפשר לשלוח קטעים ותשובות עד השעה 21:00

3אושרתי

New member
הדיבוב היומי...

מאט לחמו הטרי": היא בדיוק נקעה את הרגל בכניסה.."

את האמת לא קיבלתי עוד אף מסר !

אז שוב הסבר: יש תמונה אתם נותנים לה דיבוב עד השעה 21:15 היום! שולחים לי מסר עם הדיבוב האהוב בפורום שלקחתי את זה ממנו פתחו לזה כבר מלא הודעות!

הממ..../images/Emo29.gif

אבל למה במסר? הכי מגניב שכולם כותבים פה וכולם רואים זה אחלה משחק

אין בעיה !

פשוט איפה שאני לקחתי את המשחק אז עשו את זה כדי לא לגרום לבעיות שהשרשור יהיה ענק על כל העמוד .. אבל ייאלללה תשלחו עוד משפטים ותגיבו מהו האהוב עליכם!!

למעלה