משחק!

מאיגו

New member
משחק!

כל מי שהיה בהופעה של הדורבנים,מתבקש לכתוב על ההדרנים שהוא ראה. פשוט אך נחמד(וכנראה גם ניסיון כושל להפעיל את הפורום!) מי שלא היה בהופעה של הדורבנים-מוזמן לכתוב את ההדרן שהוא היה רוצה לראות(לא בהכרח הדרן שהיה.תשתמשו בדמיונכם המאוד מאוד פרוע.)

מאיגו

New member
הדרנים:

קודם כל...ההדרן הכי מדהים שראיתי אי פעם... הדורבנים עם טיפקס מבצעים את "יש לי חברה",כשהדורבנים והטיפקסים עושים קולות רקע וקובי שר...(בתאריך של פסטיבל הבירה...האולם היה די ריק... ברביעי למשהו... הדרן שני:תחרות ריקודים...כל אפשרות שיש לי לראות את זיגו ואייל בלי חולצה זה אומר שאני מאושרת לשבועיים. עכשיו תורכם,אני צריכה לחשוב.

צ א ל ה

New member
וואי, יש כל כך הרבה...

מה שאני זוכרת: עם יעל דואני... סתם שרו איזה שיר... שעידו היה סופרמן, ואייל היה קפטן סטובינג, והם הלכו מכות, ועידו ניצח, ושר שיר... ובזמן שעידו שר, אז אייל היה מרוח על הריצפה כל השיר - אותי זה ממש הצחיק... (אולי זה היה הפוך?!) עוד הדרן שאני זוכרת... אמ... שאייל ושני עלו כמו סקוטים וניגנו... זה היה מעולה אמ... המחרוזת המעווווווווווווווולה שלהם! וואי, יש לי בלאק אווט!!! פאקינג הייתי במשהו כמו שישים הופעות, ואני לא זוכרת הדרנים... עצוב!!! אם אני אזכר בעוד... אני אכתוב

יאיי!

אני אנסה להזכר, באמת היו המון.
קודם כל- המחרוזת הקבועה, שהם נהנים לנגן כשאין להם כוח לעשות הדרני-שטויות, או בטלויזיה ובמופעים. האח הידד למחרוזת.
צאלה- זה כן היה הפוך- והשיר שאייל שר היה סופרסטאר! וזה הדרן גאוני. ראיתי אותו בהופעה השניה שלי.
הדרן סקוטי 1- ההדרן המדובר עם שני ועוד חליליניות ואייל בלבוש סקוטי.
הדרן סקוטי 2- השיפור של ההדרן הראשון, שבו יש גם רקדנים מקצוענים שעשו ריבר-דאנסינג מצויין, עוד כלים- כינורות, ועוד תפקידים בשיר לכלים של חברי הלהקה, וכמובן..זיגו ואייל מקפצצים בחצאית.
מכולת- התחיל כ"מופע הסטאנד-אפ" של גיא, שנתן כמה פאנצ'ים דורבניים למהדרין- ואז נתן את הפאנצ' עם ה-F במכולת [כמו בחתימה של צאלה], ואז השאר עלו, ואמרו לו "אגב מכולת..." והם ניגנו את שיר המכולת של כוורת.
יש עוד, אבל אני עייפה ואני לא זוכרת. אם אני אזכר אני אוסיף

מאיגו

New member
"זיגו ואייל מקפצצים בחצאית"

גררר...ראררר... שיעשו לי ילד!

למעלה