וופסי, לא קשור...
1 1Reebok New member 15/8/04 #1 משחק! אין לי כוח למקף! משחק מילים. אני אומר מילה, והבא בתור אומר עוד מילה, שהאות הראשונה במילה הזאת היא האות האחרונה של המילה הקודמת, אבל שיהיה קשור לדורבנים! אז המילה הראשון היא, כמובן, הדורבנים
משחק! אין לי כוח למקף! משחק מילים. אני אומר מילה, והבא בתור אומר עוד מילה, שהאות הראשונה במילה הזאת היא האות האחרונה של המילה הקודמת, אבל שיהיה קשור לדורבנים! אז המילה הראשון היא, כמובן, הדורבנים
1 1Reebok New member 15/8/04 #9 זה סוג של קופים אני לא מכיר את המילים של הידעת שיוציאו כבר את הדיסק! אבל ממשיכים במשחק. ריקוד סיסטמתי.
זה סוג של קופים אני לא מכיר את המילים של הידעת שיוציאו כבר את הדיסק! אבל ממשיכים במשחק. ריקוד סיסטמתי.
מ מור כרסנטי New member 15/8/04 #10 זה אמור להתחיל באות פ' כי עינב רשמה "קוף" אבל לא חשוב נמשיך מהריקוד סיסטמתי... אז ככה: יש לי אור כחול...
זה אמור להתחיל באות פ' כי עינב רשמה "קוף" אבל לא חשוב נמשיך מהריקוד סיסטמתי... אז ככה: יש לי אור כחול...
כ כתמונית New member 16/8/04 #14 יו! גם אני! רוני ידידיה (נחשב?!) ד"א עינב גילתה לי שזה שדרן רדיו מרשת ג' או משהו כזה!
1 1Reebok New member 16/8/04 #18 חחחחחחח זה כתוב בדיסק אז כן החוקים לא כתובים באבן! תשתחררו, לחוצים! גרתי בצרפת
E efratushke New member 16/8/04 #19 רון אלמווגגגגג...... ../images/Emo99.gif ממממ... "תותח" (נו מ"התותח של השכונה" )
E efratushke New member 16/8/04 #20 איזה שם מושלם זה רון אלמוג... סתם מחשבות והגיגים....... חחחחחח!!!!!! אבל זה באמת שם יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה שם מושלם זה רון אלמוג... סתם מחשבות והגיגים....... חחחחחח!!!!!! אבל זה באמת שם יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!