משחק...

backstreet girl

New member
משחק...

כל יום אני אתן שיר ואתן תענו על השאלות שאני אתן עליו.... חלק אילו שאלות אמריקאיות השיר הוא: if i don't have you
האם אתם אוהבים אותו: 1)אני מתה עליו,שיר מדהים וסוחף. 2)שיר מאוד יפה,אני אוהבת אותו. 3)שיר נחמד,אני מחבבת אותו 4)שיר בסדר,יש הרבה יותר יפים,הוא לא משהו. 5)שיר מכוער,איך הם יכלו לבצע כזה שיר.
מה השורה האהובה עליכם?
מי שר שם הכי יפה? מה אתן אוהבות יותר את המנגינה,את קולות או את המילים?

NarihS

New member
יאלה אני ראשונה:

1. אני מתה עליו שיר מאוד יפה, אני אוהבת אותו מה השורה האהובה עליכם: u know i'd go out of my maind, if u ever left my heart behinde so im begging u please, bring u sweet love back to me קצת ארוך לא נורא.. :) מי שר שם הכי יפה: אייג'יי מה אתן אוהבות יותר את המנגינה, את הקולות, או את המילים את הקולות.. אהבתי איך שניק שר את הקטע שלו

backstreet girl

New member
אני:

אני מתה על השיר הזה,הוא מדהים וסוחף...
השורה האהובה עליי: i'm a star with no light, day with no night
אייג'יי בהחלט שר שם הכי יפה אבל אני לעולם לא התעלם מהעובדה שיש שם קטע שקווין שם באופן מה זה סקסי....
אני הכי אוהבת המילים....

אני ../images/Emo9.gif

שיר מאוד יפה, אני אוהבת אותו.
I'd walk halfway around the world for just one kiss from you
ניק
את השילוב של המנגינה, הקולות והמילים. יוצר שילוב מנצח

BShenB

New member
../images/Emo23.gifחמודה התבלבלת....../images/Emo23.gif

הציטוט שכתבת הוא מהשיר anywhere for you שזה גם עוד שיר מדהים בטירוףףףףףףףףףףףף
אבל לא נורא קורה טועים...

bshainb

New member
Me me…

אני מתה עליו,שיר מדהים וסוחף
הקטע שאני הכי אהבתי:If I don't have you(don't have you) To hold on to(to hold on to) I can't go on in this world alone Baby its true(baby its true, if I don't have you) If you said goodbye(u said goodbye) Girl I would die(girl i would die) I'm a star with no light a day with no night If I don't have you טוב זה פזמון לא קטע
והכי אהבתי שאייגיי שר וגם שקווין שר...ויש לו קול סקסי!!!
(גם שהוא לא שר) וגם אני אוהבת את הכל...את המילים,הקולות והמנגינה...זה באמת שילוב מנצח!

C honey

New member
לא מכירה את השיר... ../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo165.gif

למעלה