משחק...

Digi Lista

New member
משחק...

בגלל שהאופים משתלטים כאן ואני לא יכולה לשרשר אותם(ניסיתי היום מהביה"ס,האדמין לא עולה!)וגם ככה אני חוששת שהפורום יהיה רק אופים ובסוף יסגר החלטתי שחייבים לעשות משהו(אני היפראקטיבית...
) ולכן החלטתי שנכין חידון על דיג'ימון-כול מי שירצה יכתוב שאלה וארבע אפשרויות ומי שיענה ראשון יכין שאלה עם אפשרויות משלו,הקטע הוא שצריך להיות יצירתיים ולא לשאול רק דברים צפויים אלא לסבך את העניינים וככה(זאת התקווה שלי)יווצרו דיונים... במילים אחרות לא היו לי רעיונות טובים כרגע אבל ניסיתי...

Digi Lista

New member
אני אתחיל...

מה הדבר שמייחד לדעתי את ג'ו? א.ההתמדה בלימודים ב.האמינות ג.המשקפיים ד.הדימיון בינו לבין הארי פוטר בחלק מהתמונות לא הייתה לי שאלה אבל נזרום

moon flower

New member
אני בוחרת ב-ד!

והנה שאלה שלי: מי מהבאים הכי רע: 1) מאלו-מיוטיסמון 2) אפוקלימון 3) לוסמון 4) הדי-ריפר (X_X אני לא מאמינה שכתבתי את זה...)

אמ... 2? ^^'

אין לי מושג
טוב, ולשאלה שלי ^.^: למה לגאטומון ש כפפות?: 1) כי זה מגניב 2) כי קארי הכינה לה X_X 3) כי ככה כל הגאטומונים 4) כי יש לה פצעים להסתיר

Seto¥Girl®

New member
ד' כמובן~! יחי ג'ו! הוא כזה.... כזה

^^; מי מבין הממטרות הבאות הכי לא סבלתם: 1. קודי 2. טומוקי (יותר שווה מסתם טומי) 3. טי קיי עונה ראשונה 4. סוזי *סוזי! סוזי! צריך לתלות אותה! היא כזאת קרצייה שנראה לי שבזכותה ניצחו את הדי ריפר!*

סוזי הנודניקית הזאת

דווקא טיקיי האו האהוב עלי, ואחריו טומוקי. מי מבין דיג'ימוני הדינוזאור הבאים הכי חזק? א) גריימון ב) טיראנומון ג) טיראנומון שחור ד) טאסקמון

ג?

מי מבין ילדי המשקפת אכל הכי הרבה בכל הסדרה? (לכל אחד מהם יש תאבון בריא o_o) 1. טאי 2.דייויס 3.טקאטו 4.טאקויה

Goggle Girl

New member
את דייויס רואים אוכל הכי הרבה.

הוא אפילו הקים רשת מסעדות, הוא עד כדי כך רעב. אצל מי מבין הזאבים הבודדים מוטיב הזאב החלש ביותר? (לווא דווקא התנהגות, גם דברים נילווים). א) מאט ב) קן ג) ריקה ד) קוג'י

הייתי אומרת קן...

הוא לא ממש זאב בודד, פשוט עבר חיים ממש קשים (תראו, לא קל לחיות כשתקוע בך כדור שחור וקוצני X_X), וכל השאר זבים בודדים ממש... מי מהבאים ישאר בתול? (בלי הקשר לסיומת של עונה 2, מותר להתעלם) 1. איזומי 2. איזי 3. טומוקי 4. קודי

ממש לא איזומי../images/Emo13.gif היא בלונדה

אף-אחד, בעצם. מי מהבאים יותר חזק (פיזית)? א) טאי ב) מאט ג) רנאמון ד) פאטאמון סתם שאלה דפוקה, אני מרשה לכם להתעלם

moon flower

New member
קודי, כי הוא יהפוך לנזיר!

ולשאלה שלי: באיזו מהעבודות הבאות סביר להניח שטאקויה יעבוד: 1) פסיכולוג (כבר אמרתי שאני לא יודעת מאיפה זה בא לי?) 2) גננת (תסביך טומוקי הממטרה P:) 3) מבקר מסעדות (מעצם היותו גוגל!) 4) סופרסטאר (עם משקפת!)

Goggle Girl

New member
מבקר מסעדות

והוא ייתן לרשת המסעדות של דייויס 5 כוכבים ^^ מי מהבאים עיצבן אתכם ביותר: 1) טיקיי 2) קודי 3) סוזי 4) טומוקי

moon flower

New member
קודי, שוב כי הוא יהיה נזיר וגם כי

יש לו איזה משהוא עם יולי (עוגיות שוקולד וש.ב? זה כבר לא תירוץ!) ולשאלה הבאה: מה סביר ביותר שיהיה במסעדה של דיי-צ'אן? 1) ראמן (סחטנית שכמוני!) 2) המבורגר (צמחי!><) 3) קבבים (תמיד רציתי להגיד את זה!) 4) סתם נודלס ואגרול (אני אותנטית!)

meytar

New member
ברור שגריימון!! (חזק ואמץ!)

למי מבין הזאבים הבודדים יש את הסיפור הכי עצוב? א) קוג'י- גדל בלי אימא ופגש על אחיו רק כשהיה בן 12. ב)ריקה- (לא בטוחה) גדלה בלי אבא. ג)קן-אחיו הגדול מת. ד)מאט-ההורים שלו התגרשו.

moon flower

New member
אני בוחרת בקוג'י

אולי לא היו לו ייסורי מצפון כמו של קן אבל הוא שילוב של ריקה וקן (מה יצרתי אתם שואלים? לא בישי חמוד אלא ילד ג'ינג'י עם חזה ו***!!!) והנה השאלה שלי: מי לפי דעתכם הכי "ייחודי" (X_X זה בטח החום) 1) איזי (אני מכורה ללב-טופים!) 2) טריירמון (רגעון!) 3) קאזו (@.@ *מחפש את חצי המוח של קנטה*) 4) ג'ונפיי (מרשמלו מהכיסים D:)

moon flower

New member
טיראנומון שחוור!

זכיתי ב32 אלף שקל הסכום השני שאי אפשר לאבד! ועכשיו לשאלה הבאה ב: "מי רוצה להיות דיג'יוניר?"! מדוע לגאטומון יש טבעת? 1) כי היא מאורסת לפאטאמון 2) כי היא מכורה לתכשיטים 3) כי היא נתקעה לה שם (X_X) 4) כי היא לא רצתה עגילים

OFIRB9

New member
1, אבל אני חושבת שזו טבעת שליטה,

היא שולטת בדווידרמון זוכרים? אממממ את מי זואי באמת אוהבת?! נזהרת בדבריי 1)טקויה 2)קוג'י 3)קואיצ'י 4)אורי הר-לב

הטבעת היא ממש יפה!!! ;-;

אני היחידה שחושבת ככה? חבל שפגסוסמון הוריד לה בעונה ה2... והמטרה של הטבעת היא להקנות לה כח, זה מה שקורה לקולר של סלומון לדעתי, הוא נדחס לטבעת מגניה על הזנב שלה ^.^ (גאטומון לשלטון!) מי מהבנים אנורקס? (אני והשאלות שלי ^^) 1. מאט (הוא אוכל בכלל?! O_O) 2. איזי (כל היום על המחשב...) 3. קן (אל תשאלו אותי למה...) 4. ג'ו, לפחות בעונה ה1... ואמ... אם אתם חושבים מישהו מהעונה ה4, אז תגידו... (כן, ג'ונפי XDDDDD)

מאט

נייקו כתבה פעם בעיתון שהייתה לו איזו בעיית אכילה (זה היה הוא, נכון?) נו מור בישים! מי מבין הבנות הכי בישית?
א) יולי ב) סורה ג) ריקה ד) איזומי זה מה שעלה לי בראש. בעעע....

למעלה