משחק!

yasmin colombo

New member
משחק!

טוב אז דבר ראשון אני יגיד שכל הזכויות שייכות לפורום המורדים
כל אחד ישים תמונה ויגיד מה השחקנים חושבים (בצחוק כמובן!) אז אני אתחיל לירון: "יוו מצלמים אני אתנהג כאילו לא שמתי לב!! יו איזו שווה אני" מיכל:"אווץ'! לירון את מוחצת אותייי לירווווון"! אפרת"יו אני כזו כוסית ומושלמת כאילו שיו אני לא מאמינה ועוד באתי עם החבר שלי יהודה לוי שיו אני כזו מושלמת"

yasmin colombo

New member
טוב אני אוסיף!

עופר: "אווץ' את נושכת אותי!! " אפרת: "טוב תעזוב כבר נגמרה הסצנה! דיי נווו"

michal2241

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מצחיק!!!!!!!!!! גם אני רוצה להיות במשחק!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך משתתפים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yasmin colombo

New member
מיכל! את מוזמנת להשתתף

פשוט תוסיפי תמונה אם אין לך תלחצי למעלה על קבצים ויש שם הרבה ואז תתרגמי אותה זה הכלללל וברוכה הבאה דרך אגב

flowers girl

New member
תוריייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רון: "הנהההה מה שהבטחתי לך, נירייתתת.. אני באא ללקק לך את האוזןן.. רר..אההההה
" נירית: "חיחי... זה מדגדג... חיחי.. אוי
חיחי.. הנה מצלמה.. חיחי... תסתכל עליה.. חיחי.. אני לא יכולה.. זה מדגדג מדי.. חיחי" *רון מסתכל למצלמה* *נירית עושה כאילו היא לא רואה שהמצלמה שם, אבל בעצם היא מפנה את האוזן לרון שילקק לה אותה
" חחחחחחחחחחחח..

חחחחחחחחחחחח../images/Emo45.gif

תמונה מהכתבה על בתיה.. "אוףףףף מה אני אעשה
כואב לי הראש והחולצה לא רוצה להיסגר לי
"

michal2241

New member
גם אני עשיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הנהההההההההההההההההה גיא: אני חזיר!!!!!!!!!! חור חור חורררר לירון וייסמן: איזה כיף שאני ליד גיא אריאלי הכוסוןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TATUGIRL

New member
באנה צנוני אתה גדול...

הרגת אותי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה באמת גדולללללללללללללללל!!!!!!!!!!!

../images/Emo41.gifאנשים../images/Emo70.gif

שימו
לא לשים תמונות עם ספוילר.. ואם אתם שמים אז תסמנו
טל

carmit4

New member
הנה משהו...

קובי: שיווווווווווווו אני לא מאמין, הם מצלמים אותי עם השיער שלי ככה!!! תן חיוך, נו, תן חיוך! שיט, לא הספקתי.

../images/Emo6.gifגם אני עשיתי...../images/Emo6.gif

יעל שרוני: יואו איך אפרת כ"כ מצחיקה אותם שמישהו יביא לי בדיחה טובה לספר גם אני רוצה!! לירון:יואו איזה שיעמום פה איתם אולי אני אלך לשתות עוד יין? גיא אריאלי: *מתפוצץ מצחוק* די אפרת אני כבר לא יכול לנשום את כ"כ מצחיקהה!! רון שחר: *עושה את עצמו צוחק אבל בעצם חושב* :מי זאת הכוסית שם בפינה? אני הולך אלייה! אפרת:*מתלהבת) טוב די נו אני יודעת שאני מצחיקה...אתם רוצים לשמוע עוד בדיחה?

טלוש13

New member
עכשיו תוורי

ירון עצמון: בואי בואי - הם רוצים לצלם אותנו , (אני אעשה פרצוף מפגר כמו של אפי בסדרה) - גיכי גיכי צחוק של פסיייכי!!!
נירית:טוווב אבל אחרי שמצלמים תעזוב אותי ומההההר!

למעלה