משחק!

Crazy_Bitch

New member
../images/Emo139.gif יש צ´אנסון קטון...

למרות שבכלל לא נראה לי, שזה גרין דיי? bascketcase?

lighter

New member
נאאאאא....

למרות שהסגנון הוא הכיוון הנכון (פאנק). וזה היה רמז. ואני שומעת את השיר הזה עכשיו, ואתם לא! חיחיחי ]-}

naps

New member
נו באמת.....

אלה לא גרין דיי ולא bascket case אלא אופספרינג ו- Self Esteem.... I may be dumb But I´m not a dweeb I´m just a sucker with no self esteem (ושלום לכולם.... הרבה זמן לא הייתי פה
)

naps

New member
חזרתי?

Sorry אבל לא. זאת סתם גיחה קצרה בסוף הרגילה. קצת קשה לי להכנס לפורום בהתחשב בעובדה שאני הולך עכשיו לסגור 28, 35 וכדומה כמה פעמים. אחרי פרק זמן כזה אני לא מספיק אפילו לראות את החברים\משפחה כמו שצריך ככה שאינטרנט לא נמצא ממש בראש סולם העדיפויות... אבל סתם רציתי לראות מה קורה עם הפורום כי הייתי פה כשהוא היה בחיתוליו
.

lighter

New member
חבל ../images/Emo4.gif

אבל לפחות באת לגיחה קצרה בסוף הרגילה
זה גם משו...
חיחיחי

lighter

New member
בתופים ובמחולות, בתופים ובמחולות,

קבלו ר-מ-ז-י-ם!!!
טוב אז אתם לא יועדים מי שאלו "למי צלצלו הפעמונים?". אוקיי ס22ה. בשביל זה אני כאן. לעזור. אוקיי אז הלהקה המדוברת שרה על
חיה שנמצאת מתחת למיטה שלך, בארון שלך, בראש שלך...תו|וכן זה היה ציטוט, מה שבין שני התווים האלו...
לא גיליתם מאיפה לקוח הציטוט
אבי, בידיים שלך אני מפקיד את רוחי...
, אז קחו ריימז-זו להקה של אמממ ארמנים ולבנונים, יש להם 3 דיסקים (אם אני לא טועה
) וזה הסינגל הראשון מהדיסק השני שלהם...
לאן אתה צריך להביא את הבת שלך? זה פשוט, חפשו באחד השירים של הלהקה ששרה על פחד מהחושך, ותמצאו את התשובה...
הציטוט ששיגע אתכם
אני לא לבד כי הטלוויזיה פועלת...
אז אממ אני אתן את ההמשך של המשפט, אולי זה יעזור-
אני לא משוגע כי אני לוקח את הגלולות הנכונות כל יום...
אז איזו להקה, חוצמפינק, היא האוייבת הכי גדולה של עצמה? ד"א-ללהקה הזאת יש קליפ עם פמלה אנדרסון...
ארררררג איתכם! מי שר על אגדת המתכת? טוב נתחיל לתת רמזים...*מנסה להיזכר מה אני יודעת עליו* אמממ יש לו שיר על היער העתיק של האלפים והוא חבר בלהקת פאוור מטאל... טוב כל השאר (
) פתור
כל הכבוד!

punktx

New member
אני שונאת לעשות את זה

אבל אני מרגישה חובה:(
מטאליקה- למי צילצלו הפעמונים- For whom the bells tolls
- למשחטה:( (זה עצוב) של איירון מיידן כן
אני מנחשת שסיסטם אוף א דאון ? סליחה:( סהר

lighter

New member
חיחיחי! זה נכון!!!!

סוף כל סוף
כל הכבוד! למה את מצטערת? אה ו-איך קוראים לשיר של סיסטם (אח, הקטנוניות, הקטנוניות
)

lighter

New member
גם אני מעדיפה ../images/Emo96.gif!

לשלטון!!! אה וכן-את צודקת

Crazy_Bitch

New member
שוקו זה רע...

בלי מספיק קפאין, יותר מדי חלב ובזבוז של שוקולד יקר. קפוצ´ינו גדול עם שלושה שוטים של אספרסו. וזהו.

lighter

New member
לאאאא קפוצ´ינו. אולי רק זה מהמכונה

של בצפר עם 2 סוכר ביום שאני ממש נואשת לקפה
אם כבר קפה אז נס קפה בכוס ע-נ-ק-י-ת עם 2 או 3 כפיות קפה ו2 או 3 כפיות סוכר...
*רצתי להכין לי אחד כזה. תכף אשוב*

Crazy_Bitch

New member
אה לא לא...

גם יש קפוצ´ינו של בתי קפה (אני צפונבונית ועכשיו חופש אז מותר לי..). וגם למוד למדתי להכין לבד בבית...

lighter

New member
אפו שאני גרה אין בתי קפה ../images/Emo4.gif

ואמממ איך מכינים בבית? פלייז פלייז פלייז *פאפי פייס*

Crazy_Bitch

New member
למען האמת אני מרמה...

כי אבא שלי קיבל מכונת אספרסו ליום הולדת וכל מה שצריך לעשות זה להקציף חלב והכל טוב... מה שכן יש כל מיני סופרמרקטים שמוכרים אבקה להכנת קפוצ´ינו. בטח לא אותו הדבר, אבל אפשר לנסות. בכל מקרה, בגלל שגלש לנו הדיון, הגיע הזמן לזרוק משחק...

למעלה