משחק

riktal

New member
משחק

זה משחק שאנחנו משחקים כבר הרבה זמן בפורום הרישמי של PSYCH. זה הולך כך: אני אפרסם תמונה (שמצורפת להודעה). מי שיודע לאיזה פרק זה שייך שירשום את השם שלו (תעשו רק טובה ובלי סופיילרים - רק תמונות מפרקים ששודרו כבר ביס) ומיד יצרף תמונה מפרק אחר. בפורום הרישמי של PSYCH אנחנו משחקים את זה כבר חודשים רבים וזה מאוד נחמד כי ככה זוכים לראות עוד ועוד תמונות של הסדרה. אז בואו נתחיל.

וואי אין מצב שאני אזכור ../images/Emo3.gif

לפי השיער של ג'ארד זה מהעונה ה1.. אני נותנת לכן את הכבוד לנחש.. למה אנחנו לא משחקות את המשחק של הדיבובים לתמונות? זה מה זה קורע

to the end1

New member
אווווווווו זה רעיון לפינה חדשה...

מחר אני יפתח שרשור של דיבוב תמונות ואתם תמשיכו

משי22

New member
וואי זה היה ממש קשה../images/Emo178.gif

אבל נראה לי שזה מפרק 20 בעונה הראשונה- הפרק בו דין וסאם פוגשים את אבא שלהם אחרי הרבה זמן ומחפשם את הקולט. צדקתי? אני לא יכולה לעלות תמונות... אז שמישהו אחר יעלה, זה נראה לי משחק כייף!

riktal

New member
ממש לא - אבל זה כן מהעונה הראשונה.

מה קרה לכם? נראה לי שכולם צריכים לרענן את הזיכרון ולשבת לצפות בכל העונות של "על טבעי". תמשיכו לנסות!

משי22

New member
חח את רצינית?

אם את יכולה תראי את הפרק, יש שם סצנה מאוד דומה בערך בדקה 14. טוב, ממשיכה לחפש

משי22

New member
טוב מצאתי

גרמת לי לעבור בערך על חצי מהעונה הראשונה אבל זה היה כייף... אני לא מאמינה איך שכחתי מזה, זה דווקא פרק אהוב עלי וסצנה אהובה עלי: פרק 1X13 כביש 666. הפעם צדקתי?

riktal

New member
כן, הפעם צדקת ../images/Emo140.gif

כל הכבוד! אני חולה על החצי חיוך של דין בקטע הזה. זה אחד הקטעים הכי אהובים עלי.

Nuriel13

New member
אממ...

נראהלי שזה הפרק מהעונה הראשונה עם הדחליל הקריפי ההוא. נו...*בודקת*עונה 1 פרק 11, scarecrow.

riktal

New member
כל הכבוד ../images/Emo140.gif

אחד אחרון ממני ואחר כך אתם יכולים לנסות

psycho girl297

New member
זה ממש פשוט

פרק 12 של העונה השלישית (לא זוכרת שמות) אין לי תמונות של על טבעי על המחשב הנייד, סורי.... אם מישהו אחר יכול להעלות.....?

משי22

New member
באמת? אני דווקא חשבתי

שזה מהעונה השנייה, בפרק שבו הם נכנסים לבית הסוהר בכוונה, כדי לעזור למנהל הכלא. יש למישהו את הפרק שהוא יכול לבדוק?

G Baby

New member
ייייטינגר!

2x12 nightshifter טוב זה לא נותן לי להעלות קבצים, אז שמישהו ימשיך

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif2X02

<: אני לא יכולה להעלות תמונות לפה, אז תכנסו לפה.. http://up196.siz.co.il/up1/o2gmjtngtzwl.jpg ותענו..

למעלה