משחק...

MADPUCK

New member
משחק...

ראיתי בפורומים של מוזיקה... שיש משחק נחמד כזה... נותנים שני שמות של שירים של אותה להקה, או להקות שונות... ומי שמגיב צריך לבחור אחד ולכתוב את השני השירים הבאים..... למה לא לעשות כזה דבר עם שחקני הוקי, או קבוצות... ואז אנשים יגידו מי לוקח...

power play

New member
אוקיי

אסה טיקאנן או דאג גילמור שניהם ותיקים שניהם בעלי רקורד מרשים. שניהם החליפו הרבה חולצות (קבוצות) מי לדעתכם ישרוד אחרי השני?

MADPUCK

New member
גילמור

אני פשוט לא מכיר את השני
וחוץ מזה גילמור הוא טוב, הוא בסנט לואיס עכשיו לא? אני אתן שחקנים קצת יותר מוכרים: מאטס סנדין נגד סרגיי פדורוב... סנטר נגד סנטר שנייהם פליימייקרים, שנייהם לידרים,שנייהם פשוט טובים..... בחירה קשה מה?

power play

New member
חח not

גילמור במונטריאול חבוב.. אסה טיקאנן הוא פיני ששיחק אם אני לא טועה בליין של גרצקי בריינג´רס. אין לי מושג איפה הוא משחק עכשיו פעם אחרונה שבדקתי הוא היה בוושינגטון.

MADPUCK

New member
עכשיו אני נזכר....

אסה טיקאנן (ולא ניראה לי שאתה מבטא נכון את השם שלו) לא מזמן נכנס להיכל התהילה.... ואני כמעט 100% בטוח שהוא כבר פרש...

puckman

New member
אני אמשיך...

הבחירה שלי היא.....(drum roll)....... מאטס סאנדין.. (תנחשו למה...) וגם חוצמזה כי הוא אחלה שחקן... ההמשך שלי הוא: ריי בורק (בוסטון, קולרדו, עכשיו הוא כבר פרש) בריין ליץ´ (ניו יורק ריינג´רס) one is hot... the other is not הבחירה שלכם...

למעלה