או קרי.... "לקב שלי יש חיים משלו הצילו!!! down boy!"
L lightanddark New member 25/6/06 #21 ../images/Emo58.gif עונה 12 אחד האהובים עליי קורע אותי מצחוק כל פעם אבי "i course you and tour domain" המבין יבין מי שלא חבל.......
../images/Emo58.gif עונה 12 אחד האהובים עליי קורע אותי מצחוק כל פעם אבי "i course you and tour domain" המבין יבין מי שלא חבל.......
C cherryblossom New member 26/6/06 #22 ../images/Emo4.gifלא הבנתי אבל אם ככה אז גם לי מותר לעשות אחד שאני לא יודעת כמה יבינו. מגי דויל: "pin me doen"
../images/Emo4.gifלא הבנתי אבל אם ככה אז גם לי מותר לעשות אחד שאני לא יודעת כמה יבינו. מגי דויל: "pin me doen"
L lightanddark New member 28/6/06 #38 איך לא הבנתם! מקווה שזה ישתרשר נורמלי שוב רציתי לשים את הקטע אבל מחקו אותו משום מה מ you tube אני אנסה למצוא תמונה שתסביר.... אבל זה ענק!
איך לא הבנתם! מקווה שזה ישתרשר נורמלי שוב רציתי לשים את הקטע אבל מחקו אותו משום מה מ you tube אני אנסה למצוא תמונה שתסביר.... אבל זה ענק!
L lightanddark New member 26/6/06 #31 פה נראה לי שהמשפט המקורי יספיק למי שלא זוכר "אבי דוק מגוס עולה באש"
D DeepThoughts New member 27/6/06 #35 וזאת הבמאי: כן יד מושטת לצד זה מאוד אפקטיבי... (וגשם זה לא קלישאתי בכלל)
C cherryblossom New member 28/6/06 #40 עוד תמונה אני חושבת שהתמונה הזאת היא יותר מפרומו או משהו, אבל לא משנה. קרטר: מארק, רגל ימין על אדום.