גם!
ח ח ב ו ד ה New member 26/12/04 #211 אף פעם../images/Emo31.gif...../images/Emo182.gif יש לי בעיה.. נראה לי שבגלגול הקודם מישהו שאהבתי מת מאלכוהול... אני לא מרשה לאמא לשתות... אפילו לא בפסח אני רק לגמתי קצת יין (וזה היה מגעיל...) ושתיתי לימונצ'רו דווקא היה טעים... אבל לא השתכרתי
אף פעם../images/Emo31.gif...../images/Emo182.gif יש לי בעיה.. נראה לי שבגלגול הקודם מישהו שאהבתי מת מאלכוהול... אני לא מרשה לאמא לשתות... אפילו לא בפסח אני רק לגמתי קצת יין (וזה היה מגעיל...) ושתיתי לימונצ'רו דווקא היה טעים... אבל לא השתכרתי
ט ט2לולה New member 27/12/04 #229 ../images/Emo31.gif../images/Emo72.gif../images/Emo48.gif../images/Emo80.gif
א אבילוסית New member 25/12/04 #196 ../images/Emo12.gif כל הכבוד על הרעיון../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif אחלה רעיון... אני לא משתתפת, כי נראה לי שכבר יצאתי מהמשחק כשיתחיל סיבוב חדש אני אשתתף
../images/Emo12.gif כל הכבוד על הרעיון../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif אחלה רעיון... אני לא משתתפת, כי נראה לי שכבר יצאתי מהמשחק כשיתחיל סיבוב חדש אני אשתתף
H H i L o L a New member 26/12/04 #221 ../images/Emo104.gifפיפלז.. לא יודעת מה איתכם אבל אני כבר עפתי מהתחרות החלטתי שבמקום להגיב אחד אחד אני אתחיל לעשות שכלול של כל מה שרשמתם ולאט לאט נעלמו לי ה ... אז מתי שיהיה פה מנצח נעשה סיבוב חדש תודיעו שזה יקרה
../images/Emo104.gifפיפלז.. לא יודעת מה איתכם אבל אני כבר עפתי מהתחרות החלטתי שבמקום להגיב אחד אחד אני אתחיל לעשות שכלול של כל מה שרשמתם ולאט לאט נעלמו לי ה ... אז מתי שיהיה פה מנצח נעשה סיבוב חדש תודיעו שזה יקרה