כי אורנדו הוא קוש קוש ככה אני אוהבת לחיקרא לאנשים שאני אוהבת כגון צ'וצ'י בובי קוש קוש וכו'
פ פרפר15 New member 30/1/04 #49 כי אורנדו הוא קוש קוש ככה אני אוהבת לחיקרא לאנשים שאני אוהבת כגון צ'וצ'י בובי קוש קוש וכו'
T ThisIsJustME New member 29/1/04 #25 ואם כבר סטינו מהנושא אז-מותק, כי אורלנדו הוא מ-ו-ת-ק-! חחחחחחחחחחח
T ThisIsJustME New member 30/1/04 #58 האלדיר הוא כזה גבבבבבבבבבר הוא בא להלחם ברגעים הכי קשים! כמו שבארץ נהדרת עושים את החיקוי של הרמטכ"ל: גבר-גבר
האלדיר הוא כזה גבבבבבבבבבר הוא בא להלחם ברגעים הכי קשים! כמו שבארץ נהדרת עושים את החיקוי של הרמטכ"ל: גבר-גבר
י יסמין טרוגובוף New member 29/1/04 #28 סויה חח עכשיו תראו את הקשר: אורלנדו הוא צמחוני, בגלל שהוא צמחוני סביר להניח אז שהוא אוכל מוצרי סויה וטופו! ככה שזה קשור לאורלנדו
סויה חח עכשיו תראו את הקשר: אורלנדו הוא צמחוני, בגלל שהוא צמחוני סביר להניח אז שהוא אוכל מוצרי סויה וטופו! ככה שזה קשור לאורלנדו
י יסמין טרוגובוף New member 29/1/04 #30 נחמד! ../images/Emo13.gif דמעות אושר. (כשאני רואה אותו!) חחחחח, מה שכותבים בשביל להשיג מילה.. אבל זה עדיף מדרדסבא, כי זה היה הדבר היחיד שהצלחתי לחשוב עליו..
נחמד! ../images/Emo13.gif דמעות אושר. (כשאני רואה אותו!) חחחחח, מה שכותבים בשביל להשיג מילה.. אבל זה עדיף מדרדסבא, כי זה היה הדבר היחיד שהצלחתי לחשוב עליו..
מ מורי פיש New member 29/1/04 #31 ../images/Emo6.gif מממ... רוהירים. כי הם ב"שר הטבעות". וגם הוא. אהמ.
P p r u d e n s New member 29/1/04 #33 ../images/Emo99.gif../images/Emo182.gif|מרי| אין צורך להזכיר לי מי זה מרי. אהה... יתאגרף. כי זה מה שהוא יעשה בקלציום קיד.
../images/Emo99.gif../images/Emo182.gif|מרי| אין צורך להזכיר לי מי זה מרי. אהה... יתאגרף. כי זה מה שהוא יעשה בקלציום קיד.
י יסמין טרוגובוף New member 29/1/04 #34 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחח ויש! מצאתי משהו שהוא לא פ**** משרה"ט! פיראט! (כי זה מה שהוא בשודדי הקאריביים! )
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחח ויש! מצאתי משהו שהוא לא פ**** משרה"ט! פיראט! (כי זה מה שהוא בשודדי הקאריביים! )