משחק

לירונת

New member
בסופו של דבר, חוץ מלהרוג את עזאזל, הם לא ממש

עשו בו שימוש, אם חושבים על זה... כאילו, 5 עונות חפרו עליו, גילו שהוא לא יעיל, וזהו, הוא נעלם. באמת מה התועלת

Lion_Heart

Well-known member
זה היה כל כך ברור

שהאקדח לא יהרוג את לוציפר..., לדעתי היה אפשר לראות את זה ממרחק של 20 ק"מ...היתה בו תועלת...בימי המערב הפרוע ונגד יצורים כמו ערפדים ושדים וכו"...אני פשוט חושב שהוא לא נוצר עם מחשבה של להרוג מלאכים שנחשבים לסמל הטוב בעולם

משי22

New member
זה נכון

אבל עלילתית זה היה מעצבן, כי דמאט עשר פרקים הם חפשו אותו ואז נזכרו להגיד שהוא חסר תועלת, ולעומת זאת לטבעות של הכלוב של לוציפר שזה מה שבסופו של דבר עזר, הקדישו בערך 4 פרקים.

Lion_Heart

Well-known member
מסכים לגמריי

זה היה build up ענקי שהיה ברור מראש שהאקדח לא יהיה מה שיהרוג אותו...היה צריך להיות קרבן כלשהו...וכן זה היה מעצבן שפתאום הטבעות הופיעו בתור פתרון

משי22

New member
תלוי באיזה שלב ביים של סאם...

בעונה הרביעית למשל הוא הרג שדים עם המוח שלו, לכו תדעו מה הוא היה יכול לעשות למלאכים...

לירונת

New member
נמאס לי ללמוד :) עונה עם קצת ../images/Emo58.gifים

1. קאס 2. גבריאל 3. דין 4. סאם 5. בובי 6. ג'ו 7. קראולי 8. לוציפר 9. אלן 10. אדם 1. את מי הייתם מעדיפים לצדכם כאשר עשרות שדים מקיפים אתכם, את גבריאל או את קראולי? בהתחשב בעובדה שקראולי הוא מלך הגיהנום אולי אותו. מצד שני.... גבריאל הוא ארכי- מלאך (ככה מתרגמים את זה
) 2. איך הסדרה הייתה נראית אם במקום סאם ודין, דין ובובי היו הגיבורים של הסדרה? אממממ מעניין באותה מידה, אבל היה יפיוף אחד פחות
3. איזה זוג יותר מתאים, קאס ובובי או קאס ואדם? באופן מפתיע, אף אחד. 4. ג'ו תופסת את דין וסאם מתנשקים. איך היא תגיב? טוב, תלוי, היא אוהבת סלאשים
5. מה הדבר השנוא ביותר על קראולי? הבנים. לוציפר בעונה הקודמת
6. צרפו לכאן את התמונה האהובה עלייך ביותר של לוציפר!
7. אלן מחליטה לעשות הסבה לקריירת זמרה, איזה סוג זמרת הויא תהיה? זמרת קאנטרי
8. מה הייתם רוצים לומר לאדם אם הייתם פוגשים אותו? שמע בדיחה! לוציפר, מייקל והנשמה של איזה מסכן תקועים ביחד בכלוב בגיהנום! אה... אופס
9. גבריאל וג'ו שולפים אחד על השני אקדחים. מי ימות? איי הייט טו סיי דיס... אבל ג'ו, דה
10. יש לכם הזדמנות להרוג את לוציפר (או, אם זאת דמות שכבר מתה בסדרה, להחזיר אותו לחיים). האם תעשו זאת? חחחחח נראה לי שהוא יהרוג אותי קודם

משי22

New member
גם אני אוהבת את התמונה הזאת של לוציפר ../images/Emo45.gif

LOL על 8

Ayelet 363

New member
לדעתי

לדעתי אם ג'ו תראה את דין וסאם מתנשקים היא תקנא, כי היא אוהבת את דין (דין וג'ו
). 4 ו-10

לירונת

New member
האמת היא שלא חשבתי על האופציה שהיא תקנא...

ג'ו הייתה ה-בחורה לדין, לא יודעת מאיפה קריפקי הביא את ליסה המעצבנת הזאת ><

עונה ../images/Emo13.gif

1.דין 2.סאם 3.קאסטיאל 4.בובי 5.ג'ו 6.בלה 7.לילית' 8.לוציפר 9.אנה 10.מג כעת ענו על השאלות הבאות: 1. את מי הייתם מעדיפים לצדכם כאשר עשרות שדים מקיפים אתכם, את שתיים או את שבע? 2, אבל אם לילית' לצידי אז אותה 2. איך הסדרה הייתה נראית אם במקום סאם ודין שלוש וחמש היו הגיבורים של הסדרה? נשמע מגניב
3. איזה זוג יותר מתאים, אחת וחמש או אחת ועשר? 1ו 5 4. שש תופס את שלוש וארבע מתנשקים. איך הוא יגיב? OMG חחחחחחחחחחחחחחחחחח 5. מה הדבר השנוא ביותר על שבע? לא יודעת חחח 6. צרפו לכאן את התמונה האהובה עלייך ביותר של שמונה! אני לא בבית כרגע אין לי כוח לחפש חחח 7. תשע מחליט לעשות הסבה לקריירת זמרה, איזה סוג זמר הוא יהיה? רוק 8. מה הייתם רוצים לומר לעשר אם הייתם פוגשים אותו? שונאת אותה
9. שתיים ושש שולפים אחד על השני אקדחים. מי ימות? בלה 10. יש לכם הזדמנות להרוג את שמונה (או, אם זאת דמות שכבר מתה בסדרה, להחזיר אותו לחיים). האם תעשו זאת? כן

משי22

New member
עשר...

כן תהרגי אותו או כן תחזירי אותו לחיים? המצב שלו לא ממש ברור...

למעלה