משחק

mikokikyo

New member
לא נורא^^

אבל אין שד בישי כמו באנקוטסו, חוץ מנאראקו, האקודושי, היצור הגדול שדומה להאקודושי וסאשומארו סאמה*_* אז, מה דעתך על שונן איי ויאוי?P:

ווטאשי!!

אינויאשה-כלבלב!! קאגומה-קיקיו סאנגו-בומרנג מירוקו-בנות! שיפו-קוואי!! קאגורה-האקדושי! סאשומארו-רין! באנקוטסו-שבעת הלוחמים ג'אקוטסו-אינוישה יאוי-LOVELESS!! שונן איי-גרווי!!!

כן,מה לא כתבתי בפורום זאת אומרת ש..

אני לא חברה בפורום!? כי זה לא פעם שהגבתי להודעות כי אני בדרך כלל לא מחוברת או שעסוקה! אז פעם אשתדל ליותר!

Sakura Kinomoto

New member
נאנאננאנאנאנאנאנאנאננאנאנאני

אינויאשה-אוזניים ואדום^^ קאגומה-ירוק סאנגו-ורוד שחור?0.0 מירוקו-סגול...לבן שיפו-ירוק כתום קאגורה-אדום סאשומארו-לבן ואדום באנקוטסו-סגול כחול ג'אקוטסו-ירוק ורוד וסגול יאוי-אממ..פאנגירל שונן איי-כנ"ל...נראה לי><

ולן

New member
מה יש לך מצבעים XDD../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

BlackEyedSpirit

New member
'ני ^^ ../images/Emo29.gif

אינויאשה- אוזניים *O* קאגומה- פקאצה. איכ >; סאנגו- נמ.. משפחה~ מירוקו- חרמן XD שיפו- מעצבן ומיותר X_X קאגורה- כוסיט~ סאשומארו- אעעעעעעעעעעעעעעעעעעע *OOOOO* בישיייייייי~~~~~~ באנקוטסו- כנ"ל X3 אוה, ובאנריו XD ג'אקוטסו- כנ"ל X3 וגיי XD יאוי- *__* יילו~ <נו, yellow> ~~~ שונן איי- גרוויטיישן~

יאי ../images/Emo41.gif

אינויאשה-שד קאגומה-עיגול (%&#$&^#$&$^&) סאנגו-אחלה מירוקו-סוטה שיפו-איקס קאגורה-חוכמה (אולי, מי יודע?) סאשומארו-חתיך באנקוטסו-יאי ג'אקוטסו-יאייייי יאוי-יאק שונן איי-ככה ככה אל תשאלו אותי מה עולה לי בראש, כתבתי מהר ><"

Nittle Grasper

New member
טוב ששמתי לב שעוד לא עניתי ._.;

אינויאשה- קימונו קאגומה- עצבים סאנגו- קוהאקו מירוקו- קאזנה שיפו- ירוק ס.ס קאגורה- מניםה סאשומארו- סאמה באנקוטסו- באנריו ג'אקוטסו- קאוואי יאוי- יאי! [אז מה שאני לא רואה, זאת האסוציאציה! ><] שונן איי- גרר *_*

למעלה