משחק\

1111liat1111

New member
שוב..ברור ששחר עדן!!!!

שמת לב שהשרשור הזה כבר איזה6 שעות??משעה 5...למישהו פה אין חיים.. בואי נשנה קצת ונכתוב ציטוטים מצחיקים מהסידרה

marlen

New member
לליה

אילו הסדרה היתה מתרחשת לפני הרבה מאוד שנים שנה... למי היה מתאים להמציא את החשמל? לאודי או לבתיה?

LuZ dE EsTrElLa

New member
חס וחסה..אפילו למכשפה כמוה לא מאחלת

את זה. למי הכי בא לך לזרוק כפכף (לי בא לזרוק נעל על ענבר המציקה
) -ענבר
-אודי -נירה -ליה כשהיא מדברת עם עינבר על מה שהיה עם ירון (בלאט
) -ליה כשהיא אומרת לארז כמה שהוא לא משחק את רומיאו כמו שירון משחק אותו -סוניה כשהיא רוצה שיאכל את הקציצות שלה -ריקי כשהיא אומרת
אהבה מטורפפת
-בתיה..כשהיא מדברת.. -תומר וריקי- כשתומר בולע אותה

marlen

New member
על ריקי

כשהיא אומרת "אהבה מטורפת" האם הייתם מעדיפים ששאול ירביץ לנירה או ששירן תעשה הגדלת חזה?

LuZ dE EsTrElLa

New member
ששירן תעשה הגדלה...זה דרוש../images/Emo3.gif

ואם כבר..אז שנירה תרביץ לשאול..הוא חמוד מידי... מה יותר מוזר מהזוגות הבאים:
אודי עם סוניה
ארז עם ירון (היום ראינו הדגמה של איך זה יהיה)
עינבר עם שאול
ריקי עם בתיה
ירון עם בתיה
יעל עם שחר עדן (גבוהה עם גמד)
שירן עם רותם

marlen

New member
אנחנו מטורפים

לא הגיע הזמן ללכת לישון? אני הולכת לישון ומחר אני אראה מה תענו לי על זה (ותחשבו טוב !) למי מתאים להיות הבת של מיקי חיימוביץ? - יעל - רותם - שירן

LuZ dE EsTrElLa

New member
חחחחחחחחחחחח

לרותם...אם אמא שלה מגישת חדשות זה יסביר למה הפרצוף שלה עקום... חחחח לא לצלוב אותי אוהבי רותם למיניהם מי יותר יפה שירן או ריקי?

1111liat1111

New member
שוב...גו ריקי גו ריקי

למרות שגם שירן יפה.. אממממממממממממממממממממ אין יל מה לרשום!!!!!!!!!!!11 אני ממש עייפה ומחר אני צריכה לקום מוקדם להחזיר ספרים ואני צריכה עכשיו לסדר את הספרים בתיק והכל..וגם נשארו לבד...אז אני נאלצת ללכת לסדר תתיק ולישון נתראה מחר צאוווווווווווווו

jenn aniston

New member
לפני שליה הייתה עם פזור אז...

ריקי אבל עכשיו אני מעדיפה את ליה... מה יותר מוזר? רותם עם שירן או המכשפה עם ארז?

e X o T i C

New member
ארז עם המכשפה!!

התחלתי לחבב את ארז......לא מגיע לו המכשפה הזאת!! זה יהיה מאוד מוזר... ירון או רם???

שירן עם רותם../images/Emo3.gif

איזה זוג יותר יתאים יעל וקובי או ליה וזיו
(מגוונת קצת)

למעלה