את מתכוונת אולי לתמונה הזאת
Q QsomeoneQ New member 13/4/03 #23 לא, לא זאת... איפה העשן הלבן הממממ - אני מזכירה לכם שהקישורים עומדים לרשותכם, תחפשו באתרים של משמרת.... באתרים של ג'ייסון...
לא, לא זאת... איפה העשן הלבן הממממ - אני מזכירה לכם שהקישורים עומדים לרשותכם, תחפשו באתרים של משמרת.... באתרים של ג'ייסון...
Q QsomeoneQ New member 13/4/03 #28 שמו את זה כבר למעלה... לתת לכם רמז זה מהפרק שפיית' סיפרה לבוסקו על המחלה שלה, ואז היא ובוסקו הלכו לעצור מופרע אחד ופיית' התעלפה ולא גיבתה את בוסקו ובגלל זה ירו בו...
שמו את זה כבר למעלה... לתת לכם רמז זה מהפרק שפיית' סיפרה לבוסקו על המחלה שלה, ואז היא ובוסקו הלכו לעצור מופרע אחד ופיית' התעלפה ולא גיבתה את בוסקו ובגלל זה ירו בו...
Q QsomeoneQ New member 13/4/03 #29 גרר, אף אחד לא יודע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif נו באמת, אנשימים.........
M mgirl New member 14/4/03 #30 אניודעת למה את מתכוונת אבל אין לי את התמונה. יש לי תמונה של מיד אחרי אבל חוץ מזה...
Q QsomeoneQ New member 14/4/03 #31 ../images/Emo13.gif איזה כיף לדעת שעוד מישהו ער... ו... את מוזמנת לחפש בגוגל, או בקישורים שיש בפורום - בדוק שבכמה מהקישורים יש את התמונה הזאת...
../images/Emo13.gif איזה כיף לדעת שעוד מישהו ער... ו... את מוזמנת לחפש בגוגל, או בקישורים שיש בפורום - בדוק שבכמה מהקישורים יש את התמונה הזאת...
Q QsomeoneQ New member 14/4/03 #33 OMG../images/Emo70.gif מיכל../images/Emo70.gif כה"כ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif והיא לא מהעונה השלישית הייתי בטוחה שכן ... סליחה וול - תמונה שחל בובי עם מעיל חום, מתחת לזה חולצה כחולה. הוא במן מסדרון חום....
OMG../images/Emo70.gif מיכל../images/Emo70.gif כה"כ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif והיא לא מהעונה השלישית הייתי בטוחה שכן ... סליחה וול - תמונה שחל בובי עם מעיל חום, מתחת לזה חולצה כחולה. הוא במן מסדרון חום....
Q QsomeoneQ New member 14/4/03 #35 האמת.... שגם אני לא מהתקופה שלו אבל זאת לא כזאת בעיה למצוא תמונות שלו...
Q QsomeoneQ New member 14/4/03 #37 ../images/Emo24.gif כל הכבוד מיכל../images/Emo70.gif מתוך הפרק שבוסקו ופרד עושים תחרות על מכונית. כדי להוציא את בוסקו מהתחרות מישהו מביים גניבה. אני רוצה את התמונה שרואים איש גונב תיק לאישה.
../images/Emo24.gif כל הכבוד מיכל../images/Emo70.gif מתוך הפרק שבוסקו ופרד עושים תחרות על מכונית. כדי להוציא את בוסקו מהתחרות מישהו מביים גניבה. אני רוצה את התמונה שרואים איש גונב תיק לאישה.
Q QsomeoneQ New member 14/4/03 #39 קבלי ח"ח../images/Emo70.gif ממשיכים תמונה של פרד, בוסקו ופיית'. בוסקו מחזיק דף ומסתכל על פיית', את הפרצוף של פיית' לא רואים ופרד מסתכל על שניהם.
קבלי ח"ח../images/Emo70.gif ממשיכים תמונה של פרד, בוסקו ופיית'. בוסקו מחזיק דף ומסתכל על פיית', את הפרצוף של פיית' לא רואים ופרד מסתכל על שניהם.