משחק

משחק../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

מועתק מפורום *כלא 6* אז הזכויות שמורות לגמרייי להם!! ואם היה אסור לי לעשות את זה אז תמחקו את ההודעה ! אבל זה ממממש מגניב =] תהנו
לכו לנגן המוזיקה שלכם [ווינדוס מדיה פלייר, ווינאמפ, כאלה..], ושימו אותו על מצב אקראי, ככה שאתם לא שולטים על בחירת השירים. על השאלות תענו בשם השיר המתנגן ובשם המבצע. [זה אמור לצאת מוזר, לא קשור, מצחיק וכו'.] איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

driffted girl

New member
שששש

אז את אשמה
נו מה, מותר לי להתבלב
חוצמזה, ככה זה כשאני נמצאת ב2 פורומים במקביל, לא תמיד אני טורחת באמת לראות איפה אני כותבת

ornit4

New member
עונה :]

איך העולם רואה אותי? אלפי זוגות עיניים D: האם יהיו לי חיים מאושרים? my humps 0__0 מה אנשים באמת חושבים עליי? ערפד- המכשפות האם אנשים חושקים בי בסתר? סינרגיה- עד אלייך איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? זמנים מוזרים- המכשפות מה אני צריך לעשות עם חיי? נהיגה מהירה- המכשפות עצה טובה בשבילי: aerials- system of a down מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Angels- wirhin tempteion מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? weight of the world- evanescence איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? זהירות מהמרווח- ענבל פרלמוטר ובהלוויה שלי? welcome to my life- simple plan XDDD איזה סוג גבר אני אוהב? קוריל אלאל+המכשפות- חיה בתוך קופסה איך יהיה לי מחר? Going under- evanescence למה אני כאן? Miss murder- afi בתור מה אנשים יזכרו אותי? tell me baby- red hot chilli pepers איזה שיר יתקע לי בראש מחר? סינרגיה-סינרגיה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? nemo-nightwish איך תהיה השנה הזו? סוף העולם- המכשפות

vered151

New member
עונה! =]

איך העולם רואה אותי? משינה - חלומות נעימים האם יהיו לי חיים מאושרים? משינה - גברת שרה השכנה מה אנשים באמת חושבים עליי? עברי לידר - לבד האם אנשים חושקים בי בסתר? אינפקציה - טניס איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? משינה - מה אני עושה למעני
מה אני צריך לעשות עם חיי? משינה - אין מקום אחר עצה טובה בשבילי: אביב גפן - אמא תראי מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? כנסיית השכל - רחוק רחוק מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אביב גפן - שיר עצוב איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? כנסיית השכל - פרפרים ובהלוויה שלי? היהודים - עוד מעט איזה סוג גבר אני אוהב? משינה - רכבת לילה לקהיר איך יהיה לי מחר? היהודים - עוד ארון אחד למה אני כאן? מוניקה סקס - הסרט נמשך בתור מה אנשים יזכרו אותי? משינה - היה לי חלום
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? עברי לידר - זמן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? היהודים - יהיה לי טוב איך תהיה השנה הזו? סינרגיה - את לא כאן

עונההה[:

איך העולם רואה אותי?גן החטאים-אביב גפן האם יהיו לי חיים מאושרים?לא קל-היהודים:| מה אנשים באמת חושבים עליי?ליאונרדו-עברי לידר האם אנשים חושקים בי בסתר?אהובתי-משינה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?לבכות לך-אביב גפן מה אני צריך לעשות עם חיי?זמן-עברי לידר עצה טובה בשבילי:מלאך-אביב גפן מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?THE MAN WHO SOLD THE WORLD-NIRVANA מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?אחד-עברי לידר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?ועם הזמן-אביב גפן ובהלוויה שלי?יום טוב-עברי לידרXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD איזה סוג גבר אני אוהב?להבין את המים-עברי לידר איך יהיה לי מחר?MY LAST BREATH-EVANESCENCE למה אני כאן?כשהקיץ יבוא-עברי לידר בתור מה אנשים יזכרו אותי?מחר-אביב גפן איזה שיר יתקע לי בראש מחר?אני רוצה לבד-עברי לידר האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?זה לא ביחד-סינרגיה איך תהיה השנה הזו?MISSING-EVANESCENCE

כבר עניתי במקום אחר אבל נעשה שוב../images/Emo13.gif

איך העולם רואה אותי?
good riddance - גרין דיי האם יהיו לי חיים מאושרים?
זה לא ביחד
מה אנשים באמת חושבים עליי?
פתח תקווה - אינפקציה
האם אנשים חושקים בי בסתר?
בקבוק עליי - אינפקציה
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?
תוך כדי תנועה - דנה ברגר מה אני צריך לעשות עם חיי?
לחבק אותך
עצה טובה בשבילי:
מי אם לא אני - בית הבובות מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?
listen to your heart - רוקסט מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
ספרי איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
למעני - בית הבובות ובהלוויה שלי?
לחבק אותך
(איך חזר שוב??? |: איזה סוג גבר אני אוהב?
מוכרת לי מפעם - דין דין אביב איך יהיה לי מחר?
somewhere i belong - לינקין פארק למה אני כאן?
כוכב בתור מה אנשים יזכרו אותי?
יפהפיה - שוטי הנבואה (
בטחחחח רק אותי
) איזה שיר יתקע לי בראש מחר?
אם כבר - היהודים האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?
זה רק הלב שכואב לך - אביב איך תהיה השנה הזו?
בשבילך - אביב

kombinaizer

New member
בטח שמותר להעתיק, במילא המשחקים

האלה נועדו שיעתיקו אותם הלאה והלאה והלאה...

למעלה