משחק מי שמתחתיי, מכירים? למי שמתחתיי יש חתול
L larisa125 New member 5/12/09 #1 משחק ../images/Emo54.gif../images/Emo13.gif מי שמתחתיי, מכירים? למי שמתחתיי יש חתול
N Nuriel13 New member 6/12/09 #3 אני! אני ממשיכה לצפות בזה רק בגלל המרתור. XD מי שמתחתי אוהבת את ג'וני דפ (הבנאדם הכי סגיד ושקסי על כדור הארץ)
אני! אני ממשיכה לצפות בזה רק בגלל המרתור. XD מי שמתחתי אוהבת את ג'וני דפ (הבנאדם הכי סגיד ושקסי על כדור הארץ)
A Aarieli New member 6/12/09 #8 ../images/Emo224.gif <: מי שמתחתיי שונא\ת דמדומים (לייק מי)(לא שיש מישהו כזה -_- )
A Anna Banana25 New member 7/12/09 #9 אני שונאת את הסרטים ואת כל הבזז שסביבים, אבל דווקא נהניתי משני הספרים הראשונים. למי שמתחתיי יש שיער חום (לא יכלתי להמציא משהו יותר מעניין)
אני שונאת את הסרטים ואת כל הבזז שסביבים, אבל דווקא נהניתי משני הספרים הראשונים. למי שמתחתיי יש שיער חום (לא יכלתי להמציא משהו יותר מעניין)
A A m e l y New member 7/12/09 #10 לי../images/Emo47.gif ואני נהנת יותר מכל בלונדינית חחח אממ...מי שמתחתי אוהדת מכבי ת"א ( )...סתם כי מעניין אותי לדעת כמה עוד כמוני יש פה
לי../images/Emo47.gif ואני נהנת יותר מכל בלונדינית חחח אממ...מי שמתחתי אוהדת מכבי ת"א ( )...סתם כי מעניין אותי לדעת כמה עוד כמוני יש פה
T to the end1 New member 8/12/09 #11 זהו תקעת את המשחק אף אחד לא אוהד מכבי רק הפועל!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחח סתם
L larisa125 New member 8/12/09 #12 לא אני , אבל רנית צודקת ../images/Emo6.gif מי שמתחתיי נרטב היום בגשם
S sapiruush New member 8/12/09 #13 חחחחחחחח לגמרי נרטבתי ! מי שמתחתי אוהבת לשתות שוקו רותח שיש מבול בחוץ !
T to the end1 New member 8/12/09 #15 אניאניאני.... מי שמתחתי אוהבת את החורף הרבה יותר משאר העונות בשנה!
ק קרניjack New member 9/12/09 #19 מה זה הדברים הקשים האלה? כאילו, תעשו דברים קצת פחות אישיים שאפשר יותר להתחבר אליהם, אחרת זה סתם תוקע את המשחק, לא?
מה זה הדברים הקשים האלה? כאילו, תעשו דברים קצת פחות אישיים שאפשר יותר להתחבר אליהם, אחרת זה סתם תוקע את המשחק, לא?
L larisa125 New member 8/12/09 #16 לא התכוונתי לזה ../images/Emo6.gif התכוונתי לכך שאת צודקת בזה שהיא תקעה את המשחק, ובקשר להפועל ומכבי, אין לי מושג אפילו אם זה כדורסל או כדורגל
לא התכוונתי לזה ../images/Emo6.gif התכוונתי לכך שאת צודקת בזה שהיא תקעה את המשחק, ובקשר להפועל ומכבי, אין לי מושג אפילו אם זה כדורסל או כדורגל