כן~ (מסנג'ר בפרטים )
C CibiHeart92 New member 15/5/06 #60 טוב נראה לי שפשוט אנצל''ש שירשור תפוז ואשים את הכל עמוד עמוד אני בטוחה שעדי לא תתנגד XD
S star_female New member 16/5/06 #61 אני חושבת שדוג'ינשי נכלל בהגדרה של "הורדות לא חוקיות" למרות שלנסות לקנות אחד זה הרבה, הרבה יותר מסובך מלקנות מנגה (אפילו ביפנית) ^^; אבל אם נגיד תעלי את זה לאיפשהו ותשימי לינק בקומונת הורדות או משהו *שיעול* זה יהיה נחמד. ^_^
אני חושבת שדוג'ינשי נכלל בהגדרה של "הורדות לא חוקיות" למרות שלנסות לקנות אחד זה הרבה, הרבה יותר מסובך מלקנות מנגה (אפילו ביפנית) ^^; אבל אם נגיד תעלי את זה לאיפשהו ותשימי לינק בקומונת הורדות או משהו *שיעול* זה יהיה נחמד. ^_^
S star_female New member 16/5/06 #63 ועכשיו הבקשה (+פנארט מדהים *-*) אמ... נראה אם מישהו יצליח למצוא תמונה של סאי בבגדים "אזרחיים" (הכוונה היא לבגדים מודרניים ולא מסורתיים) ואם לא... אז תמונה של איסומי ויאנג-האי (הבחור הסיני שישן איתו בחדר) ^^
ועכשיו הבקשה (+פנארט מדהים *-*) אמ... נראה אם מישהו יצליח למצוא תמונה של סאי בבגדים "אזרחיים" (הכוונה היא לבגדים מודרניים ולא מסורתיים) ואם לא... אז תמונה של איסומי ויאנג-האי (הבחור הסיני שישן איתו בחדר) ^^
C CibiHeart92 New member 16/5/06 #64 אוי שיט @@; תמונה של סאי בבגדים אזרחיים את זה אני חייבת לראות @@;;
M Mor L New member 16/5/06 #66 אופס... אם שומרים את התמונה היא מתכווצת ורואים אותה יותר ברור. מה אני רוצה... בוא נחשוב... חחח שוב תמונה של אקירה והיקארו מתנשקים (פנארט, לא מדוג'ינשי)
אופס... אם שומרים את התמונה היא מתכווצת ורואים אותה יותר ברור. מה אני רוצה... בוא נחשוב... חחח שוב תמונה של אקירה והיקארו מתנשקים (פנארט, לא מדוג'ינשי)
H harar8 New member 17/5/06 #71 חחחחח יש לי דוג'ינשי שלהם ביחד בתרגום של צרפתיתXDDD אוגאטה כל כך פדופיל שםO.O דוג'ינשי קצת מטריד... אני רק רוצה תמונה של אקירה.
חחחחח יש לי דוג'ינשי שלהם ביחד בתרגום של צרפתיתXDDD אוגאטה כל כך פדופיל שםO.O דוג'ינשי קצת מטריד... אני רק רוצה תמונה של אקירה.
M Mor L New member 18/5/06 #74 הנה התמונה שביקשת בשבילי את הרגיל חחח עוד תמונה של אקירה והיקארו מתנשקים אבל לא מדוג'ינשי!!