לשאול מי זה בילי?? חח..
ח חייכנית מקסימה New member 22/9/05 #11 אופיר זה שצריך לפנות תמחשב../images/Emo46.gif הוא והבלונדינית השתלטו על החדר!! ובגללם אני לא יכולתי לדבר עם איתן היום
אופיר זה שצריך לפנות תמחשב../images/Emo46.gif הוא והבלונדינית השתלטו על החדר!! ובגללם אני לא יכולתי לדבר עם איתן היום
י יאמי מאמי New member 22/9/05 #14 אה../images/Emo6.gif דווקא איתן היה מחובר היום.. דיברתי איתו.. חח בהתחלה לא הבנתי.. אני צריך לפנות את המחשב עד שקלטתי
אה../images/Emo6.gif דווקא איתן היה מחובר היום.. דיברתי איתו.. חח בהתחלה לא הבנתי.. אני צריך לפנות את המחשב עד שקלטתי
R rivka155 New member 22/9/05 #15 אהה מישהו יכול להסביר???../images/Emo185.gif אתמול או שלשום נכנסתי לפורום אז ... אם מישהו יכול להסביר... חח... :]
אהה מישהו יכול להסביר???../images/Emo185.gif אתמול או שלשום נכנסתי לפורום אז ... אם מישהו יכול להסביר... חח... :]
י יאמי מאמי New member 22/9/05 #16 חחח, לא קשור לפורום../images/Emo6.gif עדי= אחות של איתן, אופיר= אח של איתן.
ח חייכנית מקסימה New member 22/9/05 #17 כן../images/Emo9.gif עדי כפרעליה, הכחולה המסוקסת, היא אחות של איתן, אבו ארבע מהיום והלאה לאיתן כפרעליו יש אח תאום, שיש לו חברה הקרויה- הבלונדינית. היום הם השתלטו על החדר
כן../images/Emo9.gif עדי כפרעליה, הכחולה המסוקסת, היא אחות של איתן, אבו ארבע מהיום והלאה לאיתן כפרעליו יש אח תאום, שיש לו חברה הקרויה- הבלונדינית. היום הם השתלטו על החדר
ח חייכנית מקסימה New member 22/9/05 #18 אבל אני לא ../images/Emo10.gif לא, אופיר התאום. ידעתי שהייתי צריכה לכתוב עופיר
ח חייכנית מקסימה New member 22/9/05 #24 הם כולם שם א' איתן אופיר אסנת ורק עדי ע', אז אני נותנת לכולם ע'- עיטן עסנת עופיר ואדי
D darklighter New member 24/9/05 #38 ממשיכה את המשחק כי רותמע ביקשה בס"ש. ומה שרותמע רוצה רותמע מקבלת מה;] מי שמתחתיי אוהב/ת ליצור בפוטושופ. (ככה יש כמה אופציות לאנשים שיכולים לענות )
ממשיכה את המשחק כי רותמע ביקשה בס"ש. ומה שרותמע רוצה רותמע מקבלת מה;] מי שמתחתיי אוהב/ת ליצור בפוטושופ. (ככה יש כמה אופציות לאנשים שיכולים לענות )
ח חייכנית מקסימה New member 24/9/05 #39 צייר נחשב? ../images/Emo9.gif מי שמתחתיי נמצא/ת גם בפורום צ'וקות