משחק

Cindy Campbell

New member
../images/Emo45.gifמסכימה, לילי היא דמות../images/Emo135.gif

מעולה, איך שגילו אצלה גם פן אנושי למרות שהיא פסיכית וטרוריסטית
. בכל אופן, אני מסכימה עם כל מה שכתבת, חוץ מהקטע של לשנוא את ניני (ואני לא אוהבת את הדמות שלו רק כי הוא חמוד, אבל זו אחת הסיבות
)
.

נעמקה19

New member
מסכימה עם כל מילה.

עובדה- אף אחד לא מתחבר לדמות של לילי, או לפחות בפעם הראשונה שהוא רואה את הסדרה. לוקח מעט זמן כדי להבין את האופי שלה מאחורי כל ה"רוע".

../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

ברח מהכלא. עבד עם עמוס ואבנר על פרוייקט בשם "גלי הלמדא". כמו שדדי אומר: "יש אנשים טובים שלפעמים עושים מעשים רעים..." אבל הוא הצליח להציל את מצפונו בזכות דגנית

../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

ברח מהכלא. כמו שדדי אומר: "יש אנשים טובים שעושים מעשים רעים.." אבל הוא הצליח להציל את מצפונו בזכות דגנית

Cindy Campbell

New member
יושן הרבה../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif

הבן של דגנית. הוא בן 10 ובכיתה ה'. החבר הכי טוב שלו היה יונתן אבל לאחר שהוא נעלם (עזב "לאמריקה"
) בן בן התחבר עם רותם, הבת של אבנר, מנהל פרוייקט השמינייה ואחותו של אדם. יחד הם ניסו לגלות איפה מאיה ויונתן ולמה הם נעלמו ככה סתם. את בן בן מגלם: תובל שפיר.

אממממ../images/Emo54.gif

פקאצה (כמו הגירסה הצעירה של מאיה) החברה הכי טובה של מאיה ואחותו של אדם (אהובה של איה שהיתה מאיה)

נעמקה19

New member
יש לי שאלה

איה זו בעצם איה, רייט? אז למה איה מתנהגת שונה ממאיה? מאיה היתה פקצה, כמו רותם. אבל עכשיו, כשהיא איה היא מתנהגת אחרת לגמרי. מישהי אחרת!!! למה זה ככה...?!

../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

"אגואיסט
אגוצנטרי
אגומניאק
" שנוי במחלוקת. אבא של מיקה, מציג לשעבר של "ערב ספורט" ו...... דן תורג'מן. ^ ^

Cindy Campbell

New member
../images/Emo41.gifאלינור../images/Emo41.gif../images/Emo135.gifוזהו לבינתיים

דרך אגב, תשתדלו (אם אתם מתכוונים לכתוב בשרשור הזה) לא לכתוב יותר מדי עובדות בהודעה אחת, אחרת לא יישאר לגולשים אחרים מה לכתוב.

אממממממממ../images/Emo54.gif

לדעתי בכלל לא יפה
למרות שכל הזמן מתאהבים בה... סוחרת סמים לשעבר, אחות של רוני
למרות שהם בכלל לא דומות

למעלה