משחק

Cindy Campbell

New member
משחק../images/Emo135.gif../images/Emo103.gif

או סתם שרשור שאפשר לטגלן
בעקבות המשחק שפתחה "דון לני גבאי המושלמת" (5 תכונות...) עלה לי רעיון- לעשות שרשור שבו כל אחד יכתוב פרטים על הדמויות ב"השמינייה" ולא חובה רק על השמינייה עצמה. אבל לא רק פרטים כמו: "ניני מעולה בשחמט", "רוני אוהבת מתמטיקה" וכדומה, צריך עוד פרטים, לא פרטים כאלה שכתובים באתר של ערוץ הילדים
. ולא רק דברים כמו תחביבים וחברים, אפשר לכתוב גם דברים שקרו לדמות בסדרה, בעבר. דוגמא: אבי- מומחה במחשבים, החבר של מיקה. הגיע מה____ (הדרום, לא? אני לא בטוחה
) והתקבל לשמינייה. אמו עובדת במפעל לייצור בגדים ולאחר שהמפעל שלה עמד בסכנת סגירה אבי פרש מהשמינייה.
אני מקווה שהבנתם את הרעיון... טוב, עכשיו אני הולכת לכתוב שמות של כל מיני דמויות מהתוכנית שלשמות תוכלו לשרשר פרטים על הדמויות, נא לא לקטוע את השרשור. *אם כבר עשו שרשור כזה, אז סליחה מראש.

ננסה:]

ילדה בת 10 אשר נהפכה באמצעות מכונת ה"טורבו טיים" לילדה בת 15. חברתו לשעבר של אדם. אחות של ניני לומדת בכיתה ט'8

../images/Emo46.gif../images/Emo54.gif

......................אני הייתי חוסמת אותו..................... ועוד להשתמש במילה לא יפה בכותרת ההודעה

KiShKooSh

New member
אויי אדם זה מסובך...

מיכאל בן אדם יפה, זה כן אבל אדם.. אבל כל התכונות הרעות שלי משודרות על זה, שזה מוריד הרבה מהיופי אבל, יש לו שארם, כאילו יש בו משהו מאוד מושך עד ש.. מכירים אותו היטב ובמשפט אחד אם רק אני ואדם היינו נשארים הבני אדם האחרונים, נראה לי שזה היה הסוף לאנושות
אני פשוט לא סובלת סוג של אנשים כמוהו(ואיזה עצוב שיש כאלו באמת הא?)

זה לא זה...

אני באמת חושבת שמיכאל אלוני מכוער אבל זה מה שאני חושבת... אבל הילה בחיים לא אמרה שאדם חתיך... ואני מכירה אותה כבר כמה שנים טובות!!! אםהיא אמרה שאדם חתיך אז באמת קרה לה משהו...

למעלה